ONLINE COCKTAILBAREN SAMLER MEDARBEJDERNE

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Virtuel Cocktailbar

SAML MEDARBEJDERNE TIL COCKTAILBAR BAG SKÆRMEN

Med en online cocktailbar kan I samle jeres medarbejdere til noget socialt, selv om de ikke arbejder fra den samme fysiske arbejdsplads. Måske har flere medarbejdere en hjemmearbejdsplads eller sidder fordelt på lokalafdelinger og ser hinanden sjældent. Jo sværere det er at samle kollegerne, jo vigtigere er det at etablere nogle andre løsninger. Og her giver internettet gode muligheder, nu hvor alle har vænnet sig til at mødes online.

Online kan I samle flere hundrede medarbejdere på én gang, og det kan tit være nemmere at få de mere introverte medarbejdere til at deltage, når det sociale foregår online.

Selv hvis I har medarbejdere i udlandet, kan de deltage i en virtuel cocktailbar, så der er vel ingen grund til at I skal gå glip af et godt, socialt arrangement?

SÅDAN ER I SOCIALE ONLINE

Den største forskel på en online og en fysisk cocktailbar er selvfølgelig, at deltagerne ikke er sammen. Og for nogen virker det lidt mærkeligt at drikke cocktails alene bag en skærm. Derfor anbefaler vi et cocktailkursus, så vi samles om noget konkret, og der er et fast program. På den måde lærer medarbejderne også, hvordan de fremover kan lave de populære klassiske cocktails, så de selv kan byde venner og bekendte på de festlige dråber efter kurset.

I behøver hverken at forholde jer til, hvordan I får plads til alle på samme adresse eller det praktiske før og efter arrangementet.

Vi tilpasser selvfølgelig cocktailbaren efter jeres ønsker, og et godt bud på et vellykket arrangement kunne se sådan her ud:

Før arrangementet:
Alle deltagere får tilsendt en fysisk kasse med diverse ingredienser samt en mail med formalia samt et link, så de kan klikke sig ind på den virtuelle cocktailbar.

Selve arrangementet:
En af vores erfarne bartendere og undervisere byder velkommen. Og bemærk: Der står ”bartender” før ”underviser”. Så selv om I selvfølgelig lærer en masse om cocktails, sker det ikke på bekostning af den gode og festlige stemning, som om I var på en fysisk cocktailbar.

I lærer at lave 2 forskellige cocktails, som vi har aftalt på forhånd. Det foregår ved, at bartenderen viser, hvad I skal gøre, mens I laver jeres egen cocktail ved siden af computeren. Undervejs smager I til og får input til, hvad I skal lægge mærke til, når I smager.

I får også konkret viden om:

  • teorien bag den gode cocktail
  • hvilke teknikker, der øger den gode smag
  • hvilke redskaber, I kan overveje at købe, hvis I får lyst til at fortsætte med at lave cocktails efter kurset

Fordi arrangementet er et socialt arrangement, bliver I delt ud i onlinegrupper et par gange, hvor I skal drøfte nogle planlagte spørgsmål eller besvare en quiz.

Undervejs kan deltagerne stille spørgsmål, og hvis I gerne vil have det, kan vi lave nogle afstemninger om hvilke cocktails, der er mest populære.

En online cocktailbar varer en time. Herefter logger alle ud. Og arrangementet er slut.

Pris: Fra 12.500 kr. inkl. moms

Virtuel cocktailbar
Online cocktailbar
Online cocktailbar med kollegaerne

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup