ONLINE COCKTAILBAREN SAMLER MEDARBEJDERNE

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Virtuel Cocktailbar

COCKTAILKURSUS BAG SKÆRMEN? LÆS MERE HER

Med et online cocktail kursus kan I samle jeres medarbejdere til noget socialt, selvom de ikke arbejder fra den samme fysiske arbejdsplads. Måske har flere medarbejdere en hjemmearbejdsplads eller sidder fordelt på lokalafdelinger og ser hinanden sjældent. Jo sværere det er at samle kollegerne, jo vigtigere er det at etablere nogle andre løsninger. Her giver internettet gode muligheder, nu hvor alle har vænnet sig til at mødes online.

Online kan I samle flere hundrede medarbejdere på én gang, og det kan tit være nemmere at få de mere introverte medarbejdere til at deltage, når det sociale foregår online.

Selv hvis I har medarbejdere i udlandet, kan de deltage i en virtuel cocktail kursus, så der er vel ingen grund til at I skal gå glip af et godt, socialt arrangement?

SÅDAN ER I SOCIALE ONLINE

Den største forskel på et online og et fysisk cocktail kursus er selvfølgelig, at deltagerne ikke er sammen. For nogen virker det lidt mærkeligt at drikke cocktails alene bag en skærm uden nogen form for anledning. Derfor anbefaler vi et cocktail kursus, hvor I samles om noget konkret, og der er et fast program. På den måde lærer medarbejderne også, hvordan de fremover kan lave de populære klassiske cocktails, så de selv kan byde venner og bekendte på de festlige cocktails efter kurset.

I behøver hverken at forholde jer til, hvordan I får plads til alle på samme adresse eller det praktiske før og efter arrangementet.

Vi tilpasser selvfølgelig cocktailkortet efter jeres ønsker. Et godt bud på et vellykket arrangement kunne se sådan her ud:

Før arrangementet:
Alle deltagere får tilsendt et lille homekit, som indeholder cocktailshaker syltetøjglas, bionedbrydelig sugerør, ingredienser samt en lille guide til, hvordan I kommer i gang med det virtuelle cocktail kursus.

Selve arrangementet:
En af vores erfarne bartendere og undervisere byder velkommen. Bemærk: Der står ”bartender” før ”underviser”. Så selv om I selvfølgelig lærer en masse om cocktails, sker det ikke på bekostning af den gode og festlige stemning, som var I på en fysisk cocktailbar.

I I lærer at lave 4 forskellige cocktails, som vi har aftalt på forhånd. Det foregår ved, at bartenderen viser, hvad I skal gøre, mens I laver jeres egen cocktail ved siden af computeren. Undervejs smager I til og får input til, hvad I skal lægge mærke til, når I smager

I får også konkret viden om:

  • teorien bag den gode cocktail
  • hvilke teknikker, der øger den gode smag
  • hvilke redskaber, I kan overveje at købe, hvis I får lyst til at fortsætte med at lave cocktails efter kurset

Kurset afsluttes med en sjov lille quiz, hvor I bliver testet i jeres viden og kunnen i teknikker, ingredienser og smagskombinationer.

En online cocktail kursus varer 2 timer. Herefter logger alle ud, og arrangementet er slut.

Pris: Send os en besked til vores mailadresse kontakt@bartenderbar.dk og modtag et tilbud (og en pris) inden for kort tid.

Virtuel cocktailbar
Online cocktailbar

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup