HVEM STÅR BAG DE VELSMAGENDE COCKTAILS?

Baggrunden for BartenderBar ApS fortæller meget om os:

Siden 2013 drev vores ene nuværende ejer, Asbjørn Nonboe, firmaet Lej-en-DJ.dk med sin daværende partner. De blev tit spurgt, om de også kunne levere bemandede cocktailbarer, når kunderne bookede en DJ. Derfor begyndte de at levere cocktailbarer og bartendere til festerne i mindre omfang, og det greb om sig. Det blev starten til BartenderBar ApS, som de stiftede i 2016. Samtidig købte Johannes Odgaard den anden partner ud og driver fortsat begge firmaer sammen med Asbjørn Nonboe.

Kundelisten for begge virksomheder rummer både erhvervskunder i alle størrelser og private, og firmaerne bygger på det samme: Stabile og transparente løsninger til fester. I dag kan vores kunder trække på lang erfaring med både musik og drikkevarer samt vores netværk til øvrige opgaver til deres fest.

Efter få år blev BartenderBar ApS en af de største leverandører af professionelle bartendere og kvalitetscocktails i Danmark. Og med vores +100 bartendere kan vi servere cocktails til flere store fester samtidig og har også rutinen til at løse de helt store opgaver med op til 10.000 gæster. Oftest betjener vi et publikum mellem 80 og 500 gæster.

Grundighed, faste procedurer og god uddannelse

Det, vi laver, er festligt. Men en vellykket fest skaber ikke sig selv.

Bag vores kvalitetsløsning ligger viden, forberedelse og faste procedurer. Derfor har alle vores bartendere gedigen erfaring på området, hvorefter de deltager i vores interne opstartsuddannelse på 3 dage, før de kommer ud på en opgave.

For der er stor forskel på, hvad det kræver at møde ind i en den samme bar, på den samme adresse og at etablere en ny bar på en ny adresse for hvert job:

Alt skal forberedes til mindste detalje:

  • Hvad skal bartenderne have med?
  • Præcist hvordan pakker de bilen?
  • Hvordan skal baren indrettes, så de kan arbejde rutineret og aldrig skal lede efter noget?
  • Hvilke fokuspunker skal de holde øje med i løbet af aftenen?
  • Hvordan pakker de baren ned igen, så de ikke tager opmærksomhed fra festen og får alle ting med derfra på engang?

For netop de punkter og flere til er garantien for, at bartenderne arbejder effektivt, fra de ankommer, til de kører igen, så kunderne ikke ulejliges med praktiske spørgsmål.

På uddannelsen sikrer vi også, at bartenderne har styr på samtlige detaljer omkring produktionen af cocktails, teorien bag og de teknikker, der gør, at en professionelt tilberedt cocktail smager bedre end en cocktail fra hjemmebaren.

MØD PERSONALET PÅ VORES HOVEDKONTOR

Asbjørn Nonboe

Planlægning & B2B ansvarlig

Monique Cetti Petersen

Planlægning & Kvalitetssikring

Johannes Odgaard

Planlægning & Administration

Alberte Nissen

Planlægning & HR

Marianne Weile

Administration

Aske Hansen

IT & systemer

Bitten Anker

HR & partnerskaber

DERUDOVER ER VI MERE END 100 BARTENDERE

book dj med god musik til fest

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup