COCKTAILBAREN ER DET SIKRE HIT TIL UNGDOMSFESTEN

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Bartender til ungdomsfest

HOLD EN FESTLIG UNGDOMSFEST MED EN COCKTAILBAR

Cocktails er altid populære, og særligt til ungdomsfesterne.

18-års fødselsdage, studentergilder eller universitetsfester. Mulighederne for at gøre lidt ekstra for de unge er heldigvis mange.

Selvom vi i BartenderBar lever af at glæde folk med velsmagende cocktails, ser vi tydeligt at en cocktailbar til en ungdomsfest, betyder noget helt særligt.

Unge mennesker deltager normalt til mange fester i løbet af skole/uddannelsestiden. Dog er dem som oftest står klarest i hukommelsen, dem hvor en halv flad øl eller en lunken rom & cola erstattes af en kølig, velsmagende cocktail. En mobil cocktailbar kan derfor være med til at elevere netop din søn eller datters fest.

COCKTAILS MED OG UDEN ALKOHOL

Vi har mange års erfaring med cocktails. Også til unge mennesker. Derfor er vi opmærksomme på at det kan være en fordel at servere cocktails både med og uden alkohol. På den måde sikrer vi at alle får en god og festlig aften.

Afholdes jeres næste ungdomsfest om aftenen, er her et eksempel på hvordan et typisk program ser ud:

20:00-21:00
Vi ankommer med vores mobil bar, udstyr og ingredienser. Netop til ungdomsfesterne er der tit ekstra opmærksomhed, når vi kommer, fordi fest og cocktails betyder mere for de unge. Er situationen til det, har vi ofte noget god ping-pong med dem, mens vi gør baren klar.

21:00-00:30
Der er altid ekstra meget aktivitet i baren lige når den åbner, når vi serverer for unge mennesker. For at undgå kø, starter vi med at have en række farverige cocktails stående klar, så de unge menneskers tørst hurtigt stilles.

Løbende sørger vi for at producere cocktails i lidt større mængder af gangen, da tålmodigheden hos de unge kan være lidt knap og det fedeste er at få en cocktail i hånden indenfor det minut den er bestilt. Kvaliteten af cocktailsene går aldrig på kompromis i forbindelse med effektivitet.

00:30
Når festen nærmer sig sin afslutning, og nogle af de unge hjerter forhåbentligt har fundet sammen, sørger vi for, at alle får den sidste cocktail. Vi medbringer plastikglas til den afsluttende runde, sådan at alle tilbydes at bestille en sidste cocktail lige på falderebet.

01:00
Først når vores del af festen officielt er forbi, begynder vi at rydde baren, samle vores ting og sætte dem ned i bilen. Vi fjerner hele baren og tager al affald og alle flasker med. Det eneste, vi efterlader, er den gode stemning og de glade, unge mennesker.

Hvad koster en bartender + cocktailbar til ungdomsfesten? Klik her, og modtag en pris og et tilbud med det samme.

Bartender til ungdomsfest
bartendere til ungdomsfester i hele danmark

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup