COCKTAILBAREN ER DET SIKRE HIT TIL UNGDOMSFESTEN

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Bartender til ungdomsfest

HOLD EN FESTLIG UNGDOMSFEST MED EN COCKTAILBAR

Cocktails er altid populære, og særligt til ungdomsfesterne.

18-års fødselsdage, studentergilder eller universitetsfester. Mulighederne for at gøre lidt ekstra for de unge er heldigvis mange.

Og selv om vi i BartenderBar ApS lever af at glæde folk med velsmagende cocktails, ser vi tydeligt, at det betyder noget særligt for de unge. Selv om dagens hovedperson måske har flere cocktailparties i bagagen, er det ikke nødvendigvis tilfældet for de andre unge.

De unge går jo til rigtig mange fester, og derfor kan din søn eller datters fest blive husket bedre, hvis I justerer den traditionelle fest en smule. Og det kan I gøre med en mobil cocktailbar, uden at I behøver at ændre ved det klassiske program for en god fest.

COCKTAILS MED OG UDEN ALKOHOL

Vi har mange års erfaring med cocktails. Også til unge mennesker. Derfor kan vi lave alle cocktails til ungdomsfesterne både med og uden alkohol, så vi sikrer, at alle får en god og festlig aften.

Som regel foregår ungdomsfesterne jo om aftenen. Er det også tilfældet hos jer, kunne programmet se sådan her ud:

20:00-21:00
Vi ankommer med vores mobile bar, udstyr og ingredienser. Netop til ungdomsfesterne er der tit ekstra opmærksomhed, når vi kommer, fordi fest og cocktails betyder mere for de unge. Og er situationen til det, har vi ofte noget god ping-pong med dem, mens vi gør baren klar.

21:00-00:30
Baren åbner, og vi har forberedt et udvalg af cocktails forinden, så vi undgår kø. Løbende supplerer vi med flere af de cocktails, der forsvinder hurtigst. Har de unge særlige ønsker, finder vi som regel også ud af det, hvis vi kan med de ingredienser, vi har taget med. Tit kan de unge godt lide at smage lidt til undervejs, og når tiden er til det, tager vi dem gerne med i processen.

00:30
Når festen nærmer sig sin slutning, og nogle af de unge hjerter forhåbentligt har fundet sammen, sørger vi for, at alle får den sidste cocktail. Vil nogen sikre sig en sidste smagsoplevelse på falderebet, har vi også engangsglas med, så de også kan have fyldt op, efter vi har forladt festen.

01:00
Først når vores del af festen officielt er forbi, begynder vi at rydde baren, samle vores ting og sætte dem ned i bilen. Vi fjerner hele baren og tager al affald og alle flasker med. Det eneste, vi efterlader, er den gode stemning og de glade, unge mennesker.

Bartender til ungdomsfest
bartendere til ungdomsfester i hele danmark
BartenderBar - Bartender til ungdomsfest

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup