FÅ EN FESTLIG RECEPTION MED COCKTAILS

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Bartender til reception

LØFT RECEPTIONEN MED COCKTAILBAR

I kan have mange grunde til at holde en reception: Jubilæum, fernisering, åbent hus, boglanceringer eller måske en butiksåbning. Festlige begivenheder, der oftest er forholdsvis kortvarige og traktementet begrænset til fingermad, hapsere og gode drikkevarer.

Her møder I både de helt nære venner, der bliver til hele arrangementet og de mere perifere kontakter, der kommer forbi til et kort visit. Det kan være svært at planlægge indkøb til arrangementet, når I sjældent ved, hvor mange der kommer, og i særdeleshed, hvor længe de bliver. Samtidig bliver mange overraskede over, hvad det kræver at arrangere selv de helt korte festligheder.

Derfor er der mange gode grunde til at entrere med en mobil cocktailbar fra BartenderBar:

  • Vi bruger kun erfarne cocktail bartendere, som har været gennem vores eget uddannelsesforløb
  • Vi sørger for alt det praktiske. Lige fra at medringe det rette udstyr og de rette ingredienser. Vi sætter baren op og fjerne den igen – og efterlader barområdet pænt og rent
  • Vi hjælper med at sammensætte et attraktivt cocktailkort, hvis I er på bar bund i forhold til hvad jeres gæster vil kunne lide. 

Derfor slipper I for meget arbejde og forberedelse. For som vi jo ved, bliver vi jo tit forundret over, hvad det kræver at løse opgaver, som vi ikke selv har rutinen i. I kan i stedet bruge den vundne tid til at nyde festen sammen med jeres gæster. Hvorfor risikere en større arbejdsmængde end forventet, når I i stedet kan entrere med os og nyde festen?

SÅDAN SIKRER VI EN GOD RECEPTION

Selv om alle kunder og receptioner er forskellige, er der tit en række fællestræk. Dem kender vi qua vores mange års erfaring med at levere bartendere til såvel receptioner som andre typer fester og arrangementer for både private som erhvervskunder. På erhvervskundelisten er blandt andet YouSee, Bestseller, Det Kongelige Bibliotek, Nykredit og Kammeradvokaten, og vi har serveret cocktails til flere hundrede receptioner gennem årene. Derfor er vi altid på forkant med, hvad der kan ske og undgår fejl, såsom at løbe tør for isterninger eller at forberede for mange cocktails – særligt i slutningen af receptionen.

En god reception indeholder også et gennemtænkt cocktailkort, hvor alle føler at mindst en cocktail passer til deres smag. På den baggrund har vi udarbejdet et anbefalet cocktailkort, som består af: Bramble, Mojito, Gin Hass, Dark ‘N’ Stormy, Moscow Mule og White Russian. Men vi imødekommer alle ønsker og udarbejder gerne et cocktailkort, som passer præcis til jeres reception.

Bartender til reception
receptions bartendere i hele danmark

HVORDAN FOREGÅR RECEPTIONEN MED BARTENDERBAR

15:00-16:00
Vi ankommer velklædte i vores bartender-uniformer og gør baren klar. Vi ved præcist, hvor mange glas, isterninger og flasker, vi skal bruge til at starte med og har selvfølgelig medbragt en ekstra buffer, således at vi aldrig står i en situation hvor vi løber tør for noget.

Inden gæsterne ankommer, producerer vi en vis mængde cocktails, som står klar på bardisken til de første gæster. Samtidig giver det et flot visuelt udtryk, når der står 30-40 cocktails i forskellige farver.

16:00-18:30
Efter gæsternes ankomst sørger vi løbende for, at der hele tiden står cocktails klar på disken. Men kun lige akkurat nok til, at vi undgår kø og isterningerne ikke har nået at smelte. Vi serverer naturligvis også cocktails direkte til de deltagende, hvor de kan se dem blive mikset og shaket foran dem. 

18:30-19:00
Efter nogle gode timer tager vi imod de sidste bestillinger, hvor vi sikrer, at alle har, hvad de ønsker i glassene.

19:00-19:30
Når receptionen er overstået, pakker vi sammen og tager alt vores udstyr og overskydende ingredienser med, samt sørger for at efterlade område i samme stand, som da vi ankom.

Pris til reception? Besøg vores prisberegner ved at klikke her

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup