FÅ EN FESTLIG RECEPTION MED COCKTAILS

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Bartender til reception

LØFT RECEPTIONEN MED COCKTAILBAR

I kan have mange grunde til at holde en reception: Privat fest, fernisering, åbent hus, boglanceringer eller måske nye lokaler. Festlige begivenheder, der oftest er forholdsvis kortvarige og traktementet begrænset til fingermad, hapsers og gode drikkevarer.

Her møder I både de helt nære venner, der bliver til hele arrangementet og de mere perifere kontakter, der kommer forbi til et kort visit. Det kan være svært at planlægge indkøb til arrangementet, når I sjældent ved, hvor mange der kommer, og i særdeleshed, hvor længe de bliver. Samtidig bliver mange overraskede over, hvad det kræver at arrangere selv de helt korte festligheder.

Derfor er der mange gode grunde til at entrere med en mobil cocktailbar. Gerne fra BartenderBar ApS:

  • Vi bruger kun erfarne bartendere, som har deltaget på vores tredages kursus
  • Vi sørger for alt det praktiske. Lige fra at have det rette udstyr og købe ingredienserne til at sætte baren op og fjerne den igen – og rydde helt op efter os
  • Med en totalløsning betaler I en fast pris, så I undgår, at regningen løber løbsk, eller at I står tilbage med mange halvtomme flasker

Derfor slipper I for meget arbejde og forberedelse. For som vi jo ved, bliver vi jo tit forundret over, hvad det kræver at løse opgaver, som vi ikke selv har rutinen i. Uanset hvor festlig anledningen end må være. Og hvorfor risikere en større arbejdsmængde end forventet, når I i stedet kan entrere med os og nyde festen?

SÅDAN KAN JERES RECEPTION FOREGÅ

Selv om alle kunder og receptioner er forskellige, er der tit en række fællestræk. Og dem kender vi qua vores mange års erfaring med at levere eksterne bartendere til såvel receptioner som andre typer fester og arrangementer for både private som erhvervskunder. På erhvervskundelisten er blandt andet Skatteministeriet, Københavns Kommune, TULIP og PwC, og vi har serveret cocktails til flere hundrede receptioner gennem årene. Derfor er vi altid på forkant med, hvad der kan ske og undgår fejl, såsom at løbe tør for isterninger eller at forberede for mange cocktails – særligt i slutningen af receptionen.

Har I særlige ønsker til cocktailkortet, laver vi et tilbud, der matcher. Hvis ikke anbefaler vi bramle, mojito, gin hass, dark ‘n’ stormy, moscow mule og white russian. De 6 er netop de mest efterspurgte cocktails, og de rammer de 4 forskellige smagsvarianter, så der er noget for enhver smag. De fleste cocktails kan naturligvis også leveres uden alkohol.

Bartender til reception
receptions bartendere i hele danmark
BartenderBar - Bartender til reception

OFTEST FOREGÅR EN TYPISK RECEPTION MED BARTENDERBAR APS SÅDANS HER:

15:00-16:00
Vi ankommer velklædte i vores bartender-uniformer og gør baren klar. Vi ved præcist, hvor mange glas, isterninger og flasker, vi skal bruge til at starte med og har selvfølgelig ekstra på lageret, så vi ikke kommer til at mangle noget i løbet af receptionen.

Inden gæsterne kommer, producerer vi en vis mængde cocktails, så de står klar på baren til de første gæster. Samtidig giver det et flot visuelt udtryk, når der står 30-40 cocktails i forskellige farver.

16:00-18:30
Efter gæsternes ankomst sørger vi løbende for, at der hele tiden står cocktails klar på disken. Vi holder øje med, hvilke cocktails gæsterne drikker flest af, så der konstant er ekstra mange af netop den slags.

18:30-19:00
Efter nogle gode timer tager vi imod de sidste bestillinger, så vi sikrer, at alle har, hvad de ønsker i glassene.

19:00-19:30
Når receptionen er færdig, bærer vi vores udstyr og overskydende ingredienser ud og efterlader området, som da vi ankom.

Pris: Fra 12.500 kr.

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup