SØGER DU EN MOBIL COCKTAILBAR TIL EN PRIVAT FEST?

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Bartender til privatfest

SÆT GANG I FESTEN MED KLASSISKE COCKTAILS

Skal du holde en privat fest? og vil du give den traditionelle fest et lille tvist?

Klassiske, veltilsmagte cocktails serveret i flotte, fyldige krystalglas med sugerør, lidt mango eller måske en skiveskåret lime er et godt bud på et sikkert hit. Derfor passer en mobil cocktailbar perfekt til privat arrangementer, hvor du gerne vil give dine gæster en ekstra smagsoplevelse og en mindeværdig aften i godt selskab.

Det kan være, du skal holde fødselsdag, bryllup, sølvbryllup eller guldbryllup, eller at din søn eller datter skal konfirmeres. Uanset anledningen, skal vi nok sørge for at rammerne er sat til hygge og til at komplementere jeres tematiske tilgang. 

NYD FESTEN MED VELSMAGENDE COCKTAILS

Uanset anledning har vi erfaringen. For vi laver ikke andet end at leje mobile cocktailbarer ud til private arrangementer hver uge. Og vi leverer det hele:

  • Den fysiske cocktailbar
  • Erfarne, veluddannede bartendere i stilrig bartender-uniform
  • Udstyr til at lave cocktails, krystalglas, sugerør m.m.
  • Alle ingredienser – herunder rigeligt med is i rette kølebeholdere, så isen forbliver frossen gennem hele festen

Derfor får du både festlige cocktails og et levende, underholdende hjørne i festen, samtidig med at du slipper for alt bøvlet. For om du uddelegerer opgaven eller ej, skal dine gæster have noget at drikke. Men hvis du vælger selv at stå for det hele, skal du:

  • Lave indkøbsliste + købe og slæbe alle varer
  • Skaffe isterninger og sørge for at de forbliver frosne over tid
  • Fylde op med drikkevarer løbende
  • Rydde op og aflevere flasker

Samtidig risikerer du nemt at købe for lidt eller for meget, fordi du ikke har erfaringen med at kalkulerer det estimerede vareforbrug. Den erfaring har vi.

Bartender til privat fest
bartendere til privat fest i hele danmark

SKAL VI TAGE SLÆBET FOR DIG?

Sammen gennemgår vi alle detaljerne til din privat fest, så vi imødekommer alle ønsker, og sikrer at du modtager den løsning, som passer til lige netop dit program for aftenen.

Før festen aftaler vi hvilke cocktails, vi skal servere, hvor vi skal positioneres, og hvad der skal ske hvornår. For med en detaljeret manual til en god fest, kan vi møde velforberedte til fingerspidserne, og du ved, hvad du kan glæde dig til.

Du har frie tøjler, når det kommer til at udvælge og sammensætte dit cocktailkort. Vi kan snildt servere de gode gamle klassikere som Screw Driver og Isbjørn, samtidigt med at vi disker de nyere, lidt mere fancy cocktails frem såsom Espresso Martini eller en Passionada. Vi guider dig gerne, når det kommer til at sammensætte det helt rette cocktailkort. 

Til en traditionel privatfest kan programmet se sådan her ud:

20:00-21:00
Vi sætter altid god tid af til at forberede os og sætte baren op, før vores officielle starttidspunkt. På den måde sikrer vi, at alt bliver krydstjekket, og vi kan arbejde roligt, så vi ikke forstyrrer festen. Vi gør de første cocktails klar, så der ikke opstår kø, når vi åbner baren.

21:00-01:30
Mens I spiser, danser, synger eller hører festlige og traditionelle taler, står vi diskret i baren og disker cocktails over disken til tørstige, feststemte gæster. Forhåbentligt også til dig selv.

Når du ikke er i baren selv, behøver du ikke bekymre dig om os eller hvordan baren kører. Vi sørger for at det hele spiller og dine gæster bliver serveret hurtigt, hvilket betyder du kan bruge tiden på at nyde festen sammen med dine gæster. 

01:30-02:00
Lige før festen slutter, gør vi selvfølgelig opmærksom på, at vi nærmer os sidste runde, så alle kan hente en sidste cocktail. Du får hvad du har betalt for og alle gæster kan nyde en cocktail helt indtil sidste øjeblik.

02:00
Vi begynder selvfølgelig først at rydde op og fjerne vores udstyr på det tidspunkt, vi har aftalt med dig. Vi tager alt med, naturligvis også affald og tomme flaske. Det eneste vi efterlader bag os, er den gode stemning og de festglade deltagere.

Pris og tilbud til privatfest? Besøg vores prisberegner ved at klikke her.

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup