SØGER DU EN MOBIL COCKTAILBAR TIL EN PRIVAT FEST?

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Bartender til privatfest

SÆT GANG I FESTEN MED KLASSISKE COCKTAILS

Skal du holde en fest, og vil du give den traditionelle fest et lille tvist?

Klassiske, veltilsmagte cocktails serveret i tunge krystalglas med sugerør, lidt mango eller måske en sur citron er et godt bud på et sikkert hit. Derfor passer en mobil cocktailbar perfekt til fester, hvor du både vil give gæsterne den gode fest, de forventer, og samtidig forkæle dem med en fest, de husker.

Det kan være, du skal holde fødselsdag, bryllup, sølvbryllup eller guldbryllup, eller at din søn eller datter skal konfirmeres eller bliver student. Eller måske trænger du bare til at samle vennerne uden andre grunde, end at I altid har det sjovt.

NYD FESTEN MED VELSMAGENDE COCKTAILS

Uanset anledning har vi erfaringen. For vi laver ikke andet end at leje mobile cocktailbarer ud til fester og deltager i private fester hver uge. Og vi leverer det hele:

  • Den fysiske bar
  • Erfarne, veluddannede bartendere i stilig bartender-uniform
  • Udstyr til at lave cocktails, krystalglas, sugerør m.m.
  • Alle ingredienser – herunder rigeligt med is i rette kølebeholdere, så isen forbliver frossen til hele festen

Derfor får du både festlige cocktails og et levende, underholdende hjørne i festen, samtidig med at du slipper for alt bøvlet. For lad os sige det, som det er: Dine gæster skal jo have noget at drikke alligevel. Og hyrer du ikke nogen til at hjælpe dig, skal du selv:

  • Købe og slæbe det hele
  • Skaffe isterninger og sørge for at de forbliver frosne
  • Fylde op med drikkevarer løbende
  • Rydde op og aflevere flasker

Eller betale nogen andre for at gøre det.

Samtidig risikerer du let at købe for lidt eller for meget, fordi du ikke har erfaringen til at regne de rigtige mængder ud. Den erfaring har vi.

Bartender til privat fest
bartendere til privat fest i hele danmark
BartenderBar - Bartender til privat fest

SKAL VI TAGE SLÆBET FOR DIG?

Før hver fest har vi altid en grundig dialog, så vi sikrer, at vi fortsat kan leve af vores tilfredse kunder. Og da vi har serveret festlige, klassiske cocktails til flere hundrede private fester, er vi sikre på, at vi også kan give dig og dine gæster en god oplevelse.

Før festen aftaler vi hvilke cocktails, vi skal servere, hvor i festlokalet baren skal stå, og hvad der skal ske hvornår. For med en detaljeret manual til en god fest, kan vi møde velforberedte til fingerspidserne, og du ved, hvad du kan glæde dig til.

Som udgangspunkt anbefaler vi de 6 mest efterspurgte cocktails: Bramle, mojito, gin hass, dark ‘n’ stormy, moscow mule og white russian, medmindre du har andre ønsker. De fleste af vores cocktails kan også serveres uden alkohol til dem, der ønsker det.

Til en traditionel familiefest kan programmet se sådan her ud:

20:00-21:00
Vi sætter altid god tid af til at forberede os og sætte baren op, før vores officielle starttidspunkt. På den måde sikrer vi, at alt bliver krydstjekket, og vi kan arbejde roligt, så vi ikke forstyrrer festen. Vi gør de første cocktails klar, så der ikke opstår kø, når vi åbner baren.

21:00-01:30
Mens I spiser, danser, synger eller hører festlige og traditionelle taler, står vi diskret i baren og disker cocktails over disken til tørstige, feststemte gæster. Forhåbentligt også til dig selv.

Og når du ikke er i baren selv, skal du slet ikke tænke på os, eller på hvordan det går i baren. Vi sørger for, at alt kører som det skal, så du kan nyde festen og hygge dig med dine gæster. Det er jo derfor, vi er der.

01:30-02:00
Lige før festen slutter, gør vi selvfølgelig opmærksom på, at vi nærmer os sidste runde, så alle kan hente en sidste cocktail. Og så du får alt det, du betaler for. Vil nogen gerne have en ekstra cocktail til senere, har vi engangskrus med til det formål.

02:00
Vi begynder selvfølgelig først at rydde op og fjerne vores udstyr på det tidspunkt, vi har aftalt med dig. Og vi tager alt med. Også affald og de tomme flasker. Det eneste vi efterlader bag os, er den gode stemning og de festglade deltagere.

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup