COCKTAILBAR NÅR KONFIRMATION SKAL VÆRE ET HIT

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Bartender til konfirmation

GØR KONFIRMATIONEN FESTLIG MED EN COCKTAILBAR

Intet er som den første traditionelle fest, hovedpersonen selv kan huske. Konfirmationsdagen, hvor han eller hun træder ind i de voksnes rækker og er i centrum hele dagen. Gaver, sange, taler, som måske let kan blive for meget. Ja, alt er helt efter bogen.

Hvis I vil justere traditionen en smule og give gæsterne en særlig god oplevelse, kan I overveje at booke en mobil bar med bartendere, der laver klassiske cocktails efter de gode, gennemtestede opskrifter. Og bare rolig. Alle vores cocktails kan selvfølgelig laves både med og uden alkohol, så alle får en god dag.

BartenderBar ApS er en af landets største og mest erfarne cocktailcatering virksomheder, og vores eneste fokus er at levere klassiske cocktails og bartendere. Vores størrelse gør, at vi altid har mulighed for at finde de mest velegnede bartendere til jeres konfirmation, og at vi dækker hele landet.

Vi leverer en totalløsning og kommer derfor både med selve baren, bartendere, professionelt cocktailudstyr og nøje udvalgte ingredienser. Det eneste I skal sørge for, er at lave en aftale med os og nyde festen.

SÅDAN KAN JERES KONFIRMATION FOREGÅ

Før vi laver en aftale, har vi en grundig forventningsafstemning med jer, så vi kommer hele vejen rundt. 

Rent konceptuelt tilpasser vi løsningen efter jeres præferencer og dagsplan, da alle konfirmationsfester og konfirmander er forskellige. Holder I en konfirmation, som fortsætter ud på aftenen, kunne programmet se sådan her ud:

19:00-20:00
Vi ankommer i god tid, så vi sikrer, at alle detaljer er på plads før den officielle del af programmet ser sin begyndelse. Mens taler og festlige indslag kører, arbejder vi diskret og lydløst, så hverken I, eller jeres gæster, mærker noget til vores tilstedeværelse.

20:00-23:30
Når I er færdige med at spise, har vi gjort de første cocktails klar til jer, så de står og frister farvestrålende og veltilberedte på baren.

Måske danser I eller har hyggeligt samvær ved bordene. Eller måske er det først nu, at konfirmanden får tid til at pakke gaverne op. Vi står diskret i baren og mikser cocktails og sikrer, at alt kører, som det skal. Hvis nogen af gæsterne har særlige ønsker, gør vi selvfølgelig, hvad vi kan for at indfri dem, hvis det kan lade sig gøre med de ingredienser vi har med.

23:30-00:00
Bartenderen gør opmærksom på, at det er tid til sidste runde. Skulle nogen af gæsterne bestille en cocktail lige på falderebet, siger vi aldrig nej, da vi har medbragt plastikglas til disse tilfælde.

00:00
Vi lukker selvfølgelig først baren, når vores officielle bidrag er slut. Her fjerner vi baren, glas, udstyr og diverse ingredienser. Med andre ord: Vi rydder helt op efter os, og de eneste spor vi efterlader, er den gode stemning – og de sidste cocktails hos jeres glade gæster.

Bartender til konfirmation
konfirmations bartendere i hele danmark

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup