COCKTAILBAR NÅR KONFIRMATION SKAL VÆRE ET HIT

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Bartender til konfirmation

GØR KONFIRMATIONEN FESTLIG MED EN COCKTAILBAR

Intet er som den første traditionelle fest, hovedpersonen selv kan huske. Konfirmationsdagen, hvor han eller hun træder ind i de voksnes rækker og er i centrum hele dagen. Gaver, sange, taler, som måske let kan blive for meget. Ja, alt er helt efter bogen.

Hvis I vil justere traditionen en smule og give gæsterne en særlig god oplevelse, kan I overveje at booke en mobil bar med bartendere, der laver klassiske cocktails efter de gode, gennemtestede opskrifter. Og bare rolig. Alle vores cocktails kan selvfølgelig laves både med og uden alkohol, så alle får en god dag.

BartenderBar ApS er et af landets største og mest erfarne cocktailfirmaer, og vi laver ikke andet end klassiske cocktails. Vores størrelse gør, at vi altid har mulighed for at finde de mest velegnede bartendere til jeres konfirmation, og at vi dækker hele landet.

Vi leverer en totalløsning og kommer derfor både med selve baren, professionelt cocktailudstyr og nøje udvalgte ingredienser. Det eneste, I skal, er at lave en aftale med os og nyde festen.

SÅDAN KAN JERES KONFIRMATION FOREGÅ

Før vi laver en aftale, har vi en grundig forventningsafstemning med jer, hvor vi hører om jeres behov. Har I ikke specifikke ønsker til cocktailkortet, foreslår vi bramle, mojito, gin hass, dark ‘n’ stormy, moscow mule og white russian, som er nogle af de mest efterspurgte og samtidig rammer de 4 forskellige smagsoplevelser.

Vi tilpasser alle aftaler efter jeres behov, for alle konfirmationsfester og konfirmander er jo forskellige. Holder I en fest, der fortsætter ud på aftenen, kunne programmet se sådan her ud:

19:00-20:00
Vi ankommer i god tid, så vi sikrer, at alle detaljer er på plads før den officielle del af programmet. I fortsætter bare festen, selv om vi går ind, og vi arbejder så diskret, at vi ikke forstyrrer under taler eller sange.

20:00-23:30
Når I er færdige med at spise, har vi gjort de første cocktails klar til jer, så de står og frister farvestrålende og veltilberedte på baren.

Måske danser I eller har hyggeligt samvær ved bordene. Eller måske er det først nu, at konfirmanden får tid til at pakke gaverne op. Og vi står diskret i baren og mikser cocktails og sikrer, at alt kører, som det skal. Hvis nogen af gæsterne har særlige ønsker, gør vi selvfølgelig, hvad vi kan for at indfri dem, hvis det kan lade sig gøre med de ingredienser vi har med.

23:30-00:00
Før vores aftalte del af festen slutter, sørger vi for, at alle får en sidste cocktail. Og vil nogen gerne have fyldt op, efter vi har samlet vores krystalglas ind, har vi engangsglas med til dem.

00:00
Vi lukker selvfølgelig først baren, når vores officielle bidrag er slut. Her fjerner vi baren, glas, mikser og diverse ingredienser. Med andre ord: Vi rydder helt op efter os, og de eneste spor vi efterlader, er den gode stemning – og de sidste cocktails hos de glade gæster.

Bartender til konfirmation
konfirmations bartendere i hele danmark
BartenderBar - Bartender til konfirmation

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup