FÅ EN FESTLIG JULEFROKOST MED EGEN COCKTAILBAR

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Bartender til julefrokost

SUPPLER ØL OG SNAPS MED KLASSISKE COCKTAILS

Julefrokosten er en af de dejlige, faste traditioner på danske arbejdspladser. Her kan medarbejdere hygge sig og have det sjovt på tværs af afdelinger, inden I lukker ned og tager på juleferie.

I mange virksomheder er en bar med erfarne bartendere blevet en fast tradition. Hvor medarbejderne ofte spiser de samme juleretter og drikker øl og snaps i andre anledninger i december, er cocktailbaren tit en af de mærkbare forskelle på firmajulefrokosten og de øvrige juletraditioner.

Hvis I ikke har prøvet det endnu, kan det være, at det skal være i år. Måske får I også smag for denne faste tradition.

Uanset om I holder julefrokosten i firmaet eller ude i byen, udarbejder vi et specifikt tilbud tilpasset jeres arrangement.

ET JULEFROKOSTPROGRAM KUNNE SE SÅDAN HER UD

17:00-18:00
Vi ankommer velklædte, og gerne med nissehue på, hvis I ønsker at tilføje lidt ekstra julestemning til baren. Herefter starter vi opsætningen af baren til de hyggelige julesange, som I måske allerede har kørende i baggrunden.

18:00-21:30
Alle gæster er ankommet, og julemiddagen går i gang. Mens I spiser karrysild og medisterpølse, fylder vi fadøl op i glassene og gør klar til at servere cocktails senere.

Hvis nogen efterspørger en cocktail under maden, laver vi selvfølgelig en med det samme, men som regel foretrækker de fleste øl og snaps til den klassiske julemad.

Frem mod kl. 21.30 forud producerer vi en række cocktails, så vi er forberedte, når gæsterne gerne vil skifte det tomme fadølsglas ud med velsmagende cocktails efter julemiddagen.

21:30-23:00
Når flæskestegen, smørrebrødet og risalamanden er spist, har vi det store rykind i baren, og nu begynder de festlige cocktails at fylde mere ved bordene, i takt med at stemningen stiger.

23:00-01:30
I nyder festen, og vi har overblikket over situationen. Løbende henter vi flere ingredienser i vores opmagasinering, hvis der er behov for det, og langer den ene cocktail efter den anden over bardisken.

01:30-02:00
Før vi lukker baren, gør vi selvfølgelig opmærksom på, at det er tid til den sidste omgang. De sidste cocktails serveres i plastikglas, sådan at alle kan få en opfyldning inden baren lukkes helt.

02:00
Vi siger tak for en fantastisk julefrokost og bærer barmoduler og udstyr ud i bilen. Vi efterlader altid lokalet pænt og rent, så det ser ud, som da vi ankom.

Prisen til jeres julefrokost? Besøg vores prisberegner og modtag et tilbud i dag ved at klikke her.

Bartender til julefrokost
julefrokost bartendere i hele danmark

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup