FÅ EN PROFESSIONEL COCKTAILBAR TIL FREDAGSBAREN

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

bartender til fredagsbar

ARRANGER DEN NEMME FREDAGSBAR MED BARTENDERE

Fredagsbarerne er heldigvis blevet en fast tradition på mange arbejdspladser. Den hyggelige og afslappende afslutning på ugen, hvor alle kan samles uforpligtende før weekenden.

Når kolleger mødes i rolige rammer på tværs af afdelinger og lærer hinanden bedre at kende, får de meget lettere ved at samarbejde. Samtidig fremmer det en sund struktur i organisationen, når chefer, mellemledere og medarbejdere laver noget sammen.

Det er også tit lettere for nye ansatte at blive en del af fællesskabet, når de møder deres nye kolleger i baren til en snak om, hvilken klassiker der er den foretrukne. Og fordi fredagsbaren ikke kræver tilmelding og ofte foregår på arbejdspladsen, tiltrækker arrangementet tit nogle af de medarbejdere, der ikke er de store partyløver.

Endeligt er fredagsbaren en rigtig god anledning til at se mere til samarbejdspartnere og netværkskontakter, så I holdes opdateret på, hvad der sker i branchen og kan holde de gode relationer ved lige.

COCKTAILS SOM FAST TRADITION

For jer som arrangør er fredagsbaren et af de lettere arrangementer at stå for. I kan holde fredagsbaren på jeres egen adresse, og der forventes ikke noget at spise. Og hvis nogen får lyst til at spise sammen, ser vi jo heldigvis tit, at de selv finder ud af det undervejs i fredagsbaren.

Hvis I gerne vil gøre det ekstra let for jer selv – og samtidig give en oplevelse lidt ud over det sædvanlige – kan I hyre en mobil cocktailbar hos os, BartenderBar ApS. Gennem årene har vi serveret klassiske, læskende og farvestrålende cocktails til flere hundrede fredagsbarer. Og hos flere af vores kunder er det ligefrem en fast tradition, at vi serverer cocktails til deres fredagsbarer, fordi de kan se, at vi får flere til at deltage og snakke rosende om tiltaget bagefter. På vores kundeliste er blandt andet Skatteministeriet, Københavns Kommune, TULIP og PwC.

I samarbejde med jer beslutter vi, hvilke cocktails der skal stå på cocktailkortet, og hvor det vil passe bedst, at vi stiller baren op hos jer. De mest efterspurgte cocktails er bramble, mojito, gin hass, dark ‘n’ stormy, moscow mule og white russian. Dem anbefaler vi, medmindre I selv har andre ønsker, for med de 6 cocktails rammer vi både de 4 forskellige smagsvarianter og har samtidig mulighed for at lave alkoholfrie varianter til medarbejdere eller gæster, der foretrækker det.

Herudover skal I ikke tage stilling til mere. Vi sørger for resten, herunder:

  • indkøb af ingredienser
  • det rette udstyr
  • det antal bartendere, vi aftaler med jer
  • opsætning af baren
  • oprydning, når arrangementet er slut

Med andre ord: Alt det, I ellers skulle tage jer af, og som ofte viser sig at kræve mere, end man skulle tro. Og hvorfor ikke hygge sig med kollegerne i stedet?

Bartender til fredagsbar
fredagsbar bartendere i hele danmark
BartenderBar - Bartender til fredagsbar

ET MULIGT PROGRAM FOR FREDAGSBAREN KUNNE VÆRE DET HER

14:00-15:00
Vi ankommer og bærer udstyr, spiritus, isterninger m.m. ind og opsætter baren. Før gæsterne kommer, producerer vi et passende antal cocktails, så alle kan få et glas, når de kommer, og vi undgår kø i baren. Og færdige cocktails i festlige farver løfter altid stemningen fra start.

15:00-17:00
Fredagsbarer er tit præget af, at deltagerne kender hinanden godt i forvejen. Derfor er vi tit mere diskrete her end til andre arrangementer og vores fokus er på at servere de lækre, klassiske cocktails, folk foretrækker, mens de snakker med hinanden – og ikke så meget med os.

Løbende sørger vi for at fylde cocktails på disken. Har nogle særlige ønsker, vi kan lave ud fra de ingredienser, vi har med, får de selvfølgelig de efterspurgte cocktails.

17:00-18:00
Når den planlagte del af fredagsbaren nærmer sig sin ende, sikrer vi, at alle har fået de cocktails, de gerne vil have og laver eventuelt flere, hvis der er behov for det.

18:00-18:30
Med høj stemning – og måske ditto musik – i baggrunden, begynder vi at pakke alt vores udstyr sammen. Og vi tager selvfølgelig også vores affald med, så I bare kan hygge jer og tage hjem på weekend bagefter. Nemmere bliver det ikke.

Lyder det som en fredagsbar efter jeres smag?

Pris: Fra 12.500 kr. inkl. moms.

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup