FÅ EN PROFESSIONEL COCKTAILBAR TIL FREDAGSBAREN

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

bartender til fredagsbar

ARRANGER DEN NEMME FREDAGSBAR MED BARTENDERE

Hvem elsker ikke en god fredagsbar når fyraftensklokken har ringet? Den hyggelige og afslappende afslutning på ugen, hvor alle kan samles uforpligtende før weekenden.

Når kolleger mødes i rolige rammer på tværs af afdelinger og lærer hinanden bedre at kende, får de meget lettere ved at samarbejde. Samtidig fremmer det en sund struktur i organisationen, når chefer, mellemledere og medarbejdere laver noget sammen.

Det er også tit lettere for nye ansatte at blive en del af fællesskabet, når de møder deres nye kolleger i baren til en snak om, hvilken cocktail der er den foretrukne. Fordi at fredagsbaren ikke kræver tilmelding og ofte foregår på arbejdspladsen, tiltrækker arrangementet tit nogle af de medarbejdere, der ikke er de store partyløver.

Endeligt er fredagsbaren en rigtig god anledning til at se mere til samarbejdspartnere og netværkskontakter, så I holdes opdateret på, hvad der sker i branchen og vedligeholder de gode relationer på kryds og tværs.

COCKTAILS SOM FAST TRADITION

Vi tager os af alle de tidskrævende opgaver, mens I kan bruge tiden på at være sammen med jeres kolleger. For jer som arrangør, er fredagsbaren et af de lettere arrangementer at stå for. I kan eksempelvis holde fredagsbaren på jeres egen adresse, uden at forpligte jer til spisning. Hvis nogen får lyst til at spise sammen, ser vi jo heldigvis tit, at de selv finder ud af det undervejs i fredagsbaren.  

Hvis I gerne vil gøre det ekstra let for jer selv – og samtidig give en oplevelse lidt ud over det sædvanlige – kan I hyre en mobil cocktailbar hos os, BartenderBar ApS. Gennem årene har vi serveret velsmagende, læskende og farvestrålende cocktails til hundredevis af fredagsbarer. Og hos flere af vores tilbagevendende kunder er det ligefrem en fast tradition, at vi serverer cocktails til deres fredagsbarer, fordi de kan se, at vi får flere til at deltage og snakke rosende om tiltaget bagefter. På vores kundeliste finder du blandt andet Meyers, Boston Consulting Group, EDC og Arla.

I samarbejde med jer beslutter vi, hvilke cocktails der skal stå på cocktailkortet, og hvor det vil passe bedst, at vi opstiller baren. Vores anbefalet cocktailkort består af: Bramble, Mojito, Gin Hass, Dark ‘N’ Stormy, Moscow Mule og White Russian. Disse oplever vi er de mest efterspurgte, samtidigt med at de indeholder forskellige spiritus typer og smagsvarianter. Har I andre ønsker, tilrettelægger vi selvfølgelig efter det.

Herudover skal I ikke tage stilling til mere. Vi sørger for resten, herunder:

  • indkøb af ingredienser
  • det rette udstyr
  • det nødvendige antal bartendere
  • opsætning af baren
  • oprydning, når arrangementet er slut

Med andre ord: Vi tager os af alle de tidskrævende opgaver, mens I kan bruge tiden på at jer sammen med jeres kolleger.

Bartender til fredagsbar
fredagsbar bartendere i hele danmark

ET MULIGT PROGRAM FOR FREDAGSBAREN KUNNE VÆRE

14:00-15:00
Vi ankommer og bærer udstyr, spiritus, isterninger m.m. ind og opsætter baren. Før gæsterne ankommer, producerer vi et passende antal cocktails, så vi undgår kø ved starttidspunktet. De færdiglavede cocktails, i festlige farver, løfter altid stemningen ved begyndelsen.

15:00-17:00
Fredagsbarer er tit præget af, at deltagerne kender hinanden godt i forvejen. Derfor er vi tit mere diskrete her end til andre arrangementer og vores fokus er på at servere de lækre, klassiske cocktails, folk foretrækker, mens jeres kollegaer konversere med hinanden i blandt – og ikke så meget med os.

Vi serverer naturligvis også virgin udgaver til de kolleger, som skal køre hjem efterfølgende eller foretrækker alkoholfrie cocktails af andre årsager.

17:00-18:00
Når den planlagte del af fredagsbaren nærmer sig sin ende, sikrer vi, at alle har fået de cocktails, de gerne vil have og laver eventuelt flere, hvis der er behov for det.

18:00-18:30
Med høj stemning – og måske ditto musik – i baggrunden, begynder vi at pakke alt vores udstyr sammen. Vi tager alt affald med os og efterlader området pænt og nydeligt, således at I fortsat kan hygge jer og tage hjem på weekend efterfølgende. Nemmere bliver det ikke.

Lyder det som en fredagsbar efter jeres smag? Modtag et tilbud og en pris, ved at udfylde vores prisberegner her.

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup