FÅ GLADE MEDARBEJDERE MED FRI BAR TIL FIRMAFESTEN

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Bartender til firmafest

BOOK EN COCKTAILBAR TIL FIRMAFESTEN

Skal I holde firmafest, og har personalet fortjent lidt ekstra opmærksomhed? Eller har I tradition for at entrere med en ekstern bar og søger en ny leverandør? – Så er det måske os, I leder efter.

Siden 2016 har BartenderBar ApS ikke lavet andet end at levere bemandede cocktailbars. Og dengang havde vi allerede 3 års forspring, fordi vi også tit solgte barløsninger med i vores søsterselskab lej-en-dj.dk, som vi stadig driver. Siden har vi serveret cocktails til flere tusinde firmafester. Derfor tør vi godt kalde os specialister i klassiske cocktails.

Særligt er vi gode til de helt store fester på +500 gæster. Så uanset størrelsen på jeres firmafest, kan vi håndtere opgaven.

NYD FESTEN MED COCKTAILS TIL FIRMAFESTEN

En fri cocktailbar betyder langt mere end bare festlige, velsmagende cocktails. For baren bliver også et samlingspunkt for festen, og derfor mødes medarbejderne på tværs af afdelinger over bardisken, samtidig med at det styrker fællesskabsfølelsen at drikke de samme sjove cocktails og hente en omgang til bordet.

På kundelisten har vi mange faste kunder, der ringer efter os hver gang de holder firmafest. Fordi de ved, at vi leverer som aftalt og mere til hver gang. Blandt andet Skatteministeriet, Københavns Kommune, TULIP og PwC.

I kan få et overblik over prisen på jeres fest ved at bruge beregneren her (link til Prisberegner).

Før vi laver en aftale om ekstern cocktailbar til firmafester, har vi altid en grundig snak med jer. Og jo større festen er, jo flere detaljer har vi selvfølgelig brug for at få afklaret.

Bartender til firmafest
Bartender til firmafest
Bartender til firmafest

SÅDAN KAN FIRMAFESTEN FOREGÅ

Vi tilpasser altid vores aftaler og tilbud efter jeres specifikke fest og behov. Og ofte ser et program for en klassisk firmafest sådan her ud:

20:00-21:00
Vi ankommer diskret og sætter bar og diverse udstyr op, hvor vi har aftalt det. På grund af vores detaljerede forarbejde bliver I ikke forstyrret, og vi står aldrig i den situation, at vi mangler noget. For med vores erfaring ved vi selvfølgelig, hvad vi som minimum skal have med.

Vi gør alt klar og forbereder et passende antal cocktails, så der er drikkevarer til det første rykind i baren, og vi undgår kø.

21:00-01:30
Til tonerne af ”YMCA” og ”Vi finder os ikke i sexchikane” disker vi cocktails over disken og sørger for, at alt i og omkring baren spiller.

01:30-02:00
Efter mange gode og festlige timer i kollegernes selskab, nærmer festen sig sin afslutning. I hvert fald den del, som vi deltager i. Før baren lukker, gør vi tydeligt opmærksom på, at det er ved at være tid til sidste omgang, så gæsterne kan få fyldt glassene en sidste gang. Og som regel vil nogle gerne have en ekstra cocktail til senere. Derfor har vi også engangsglas med, så festen kan fortsætte længe efter, vi er gået, hvis jeres medarbejdere har lyst til at blive.

02:00
Når vores bidrag til det officielle program er færdigt, begynder vi at samle vores udstyr, mens I stadig fester. Og vi arbejder selvfølgelig diskret, så vi ikke signalerer, at det er tid til at gå hjem. Når alt udstyr – og affald – er i bilen, og vi har fejet efter os, kan I ikke se, at vi har været der. Udover når I kigger på de glade medarbejdere – og måske også på resultaterne i trivselsmålingerne senere. For en god personalefest er jo en vigtig del af det sociale liv på arbejdspladsen for mange.

Få en pris på en cocktailbar til jeres personalefest

Alle priser begynder fra 10.000 kr. ekskl. moms. I løbet af kort tid kan du få en præcis pris på netop jeres fest ved at udfylde vores prisberegner (link til Prisberegner).

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup