FÅ GLADE MEDARBEJDERE MED FRI BAR TIL FIRMAFESTEN

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Bartender til firmafest

BOOK EN COCKTAILBAR TIL FIRMAFESTEN

Skal I holde firmafest, og har personalet fortjent lidt ekstra opmærksomhed? Eller har I tradition for at entrere med en ekstern bar og søger en ny leverandør? – Så er det os, I leder efter.

Siden 2016 har BartenderBar ApS leveret cocktailbar løsninger til firmafester. Virksomheden har dog været i eventbranchen siden 2013, da BartenderBar.dk sidder under samme tag som Lej-en-dj.dk. Siden har vi serveret cocktails til flere tusinde firmafester. Derfor tør vi godt kalde os specialister i cocktailverdenen.

Uanset størrelsen på jeres firmafest, har vi erfaringen og kompetencerne til at løse opgaven. Vi leverer både til mindre selskaber men især til større arrangementer med +500 deltagere. 

NYD FESTEN MED COCKTAILS TIL FIRMAFESTEN

En fri cocktailbar betyder langt mere end bare festlige, velsmagende cocktails. Baren bliver hurtigt et samlingspunkt for kollegaerne på jeres arbejdsplads. Medarbejdere mødes på på tværs af afdelinger over bardisken. Fællesskabsfølelsen styrkes når de farverige cocktails indtages og arbejdsanekdoter og andre historier livligt deles i højt humør.

På kundelisten har vi mange faste kunder, der ringer til os hver gang de holder firmafest. Fordi de ved, at vi altid leverer som aftalt og imødekommer alle præferencer. Blandt andet Skatteministeriet, Københavns Kommune, Deloitte og TV3.

I kan få et overblik over prisen på jeres fest ved at anvende vores prisberegneren ved at klikke her.

Før vi laver en aftale om leje af ekstern cocktailbar til firmafest, tager vi altid en grundig snak med jer. Jo større festen er, jo flere detaljer har vi selvfølgelig brug for at få afklaret.

Bartender til firmafest
Bartender til firmafest

SÅDAN KAN FIRMAFESTEN FOREGÅ

Vi tilpasser altid jeres løsning efter jeres specifikke fest og behov. Et typisk program for en firmafest ser ud på følgende måde:

20:00-21:00
Vi ankommer diskret og påbegynder opsætningen og klargørelsen af baren. På grund af vores detaljerede forarbejde opsættes baren hurtigt og effektivt. sådan at vi forstyrrer mindst muligt. Rent erfaringsmæssigt har vi helt styr på varer-normeringen og mængden af udstyr/redskaber, så der ikke mangler noget på dagen.

Vi præparerer garniture, krystalglas, sirup, isterninger og knust is således at første cocktail sendes afsted over bardisken, millimeter præcist, i sekundet efter at vi har rundet starttidspunktet.

21:00-01:30
Til tonerne af ”YMCA” og ”Vi finder os ikke i sexchikane” disker vi cocktails over disken og sørger for, at alt i og omkring baren spiller.

01:30-02:00
Efter mange gode og festlige timer i kollegernes selskab, nærmer festen sig sin afslutning. I hvert fald den del, som vi deltager i. Før baren lukker, gør vi tydeligt opmærksom på, at det er ved at være tid til sidste omgang, så gæsterne kan få fyldt glassene en sidste gang. Og som regel vil nogle gerne have en ekstra cocktail til senere. Derfor medbringer vi også engangsglas, således at vi kan servere cocktails indtil allersidste minut af arrangementets varighed.

02:00
Når vores bidrag til firmafesten er færdigt, begynder vi oprydningen af barområdet, mens I stadig fester. Og vi arbejder selvfølgelig diskret, så vi ikke signalerer, at det er tid til at gå hjem. Når alt udstyr – og affald – er i bilen, kan I ikke se, at vi har været der. Udover når I kigger på de glade medarbejdere – og måske også på resultaterne i trivselsmålingerne senere. For en god personalefest er jo en vigtig del af det sociale liv på arbejdspladsen i de fleste virksomheder/organisationer.

Få en pris på en cocktailbar til jeres personalefest: I løbet af kort tid kan du få udregnet prisen til netop jeres fest ved at udfylde vores prisberegner ved at klikke her.

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup