BOOK COCKTAILCATERING MED SPECIALE I STORE EVENTS

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

bartender til events

SØGER I EN MOBIL COCKTAILBAR TIL ET STORT EVENT?

En sikker og festlig løsning, hvor erfarne, veluddannede bartendere

  • smiler, mens alle får deres foretrukne cocktails
  • sørger for alt omkring baren. Både praktikken, før, under og efter festen
  • glider naturligt ind i festen og løfter den gode stemning samtidig

Så er vi i al beskedenhed et af de danske cocktailfirmaer med størst erfaring.

Dels har vi serveret cocktails til fester med +500 gæster flere hundrede gange før og har Skatteministeriet, Københavns Kommune, TULIP og PwC på listen over tilfredse kunder. Dels kan vi levere en totalløsning med fysisk bar, erfarne bartendere, udstyr og ingredienser, selv om I har mere end 10.000 gæster.

NYD FESTEN MED COCKTAILS TIL EVENTET

Oftest serverer vi cocktails til firmaer, der holder personalefester, årsfester, julefrokoster eller sommerfester. Og det sker heldigvis også, at private holder så store fester. Her er der oftest tale om bryllupper eller runde fødselsdage.

Særligt når I søger volumen, er det vigtigt med erfaringen. For det er ikke altid nok bare at fordoble antallet. Jo større et arrangement bliver, des flere detaljer skal krydstjekkes. Og jeres fest skal jo ikke være en generalprøve.

Vi har testet det hele af mange gange. Og fordi vi har erfaringen fra de store fester, ved vi også, hvad vi skal holde øje med i løbet af aftenen, så vi hele tiden er på forkant.

Gennem årene har vi løbende optimeret vores kapacitet. Derfor kommer vi ikke til at lave fejl som at

  • sende for få eller for uerfarne bartendere
  • købe for lidt ind
  • placere baren, så bartenderne ikke kan komme forbi for hinanden

Ved de større fester ligger deltagerantallet oftest mellem 500 og 1.000. Og når I skal holde så stor en fest, har I jo mange andre opgaver på to-do-listen og leverandører, I løbende skal samarbejde med op til festen. Derfor vinder I meget ved at booke en mobil bar, så erfarne, professionelle bartendere kommer til jer med alt, hvad en cocktailbar kræver af udstyr, ingredienser og viden:

  • I sparer mange timers forberedelse ved at uddelegere en stor opgave til en leverandør, der kan stå for det hele
  • Vores erfarne bartendere leverer ikke bare klassiske, kolde cocktails, men er også et naturligt samlingspunkt i festen, fordi gæsterne selv skal hente deres cocktails i baren. Derfor kommer der meget mere snak og socialt liv på tværs af bordene

Helt lavpraktisk sikrer I, at alle får en god oplevelse og ikke skal vente unødigt på velsmagende cocktails, fordi vi kan lave så mange cocktails på en gang.

Bartender til events
bartendere til events i hele danmark
BartenderBar - Bartender til events

SÅDAN SIKRER VI, AT ALT KØRER EFTER JERES PLAN

De helt store fester er vores speciale. Derfor er det mindst lige så vigtigt for os, at det hele spiller, som det er for jer. For vi vil blive ved med at leve af tilfredse kunder.

Jo større festen er, jo grundigere undersøger vi, hvad jeres forventninger er, så vi kan forberede præcist, hvad der skal ske hvornår. Derfor taler vi som regel med jer flere gange før festen og planlægger, hvilke cocktails, vi skal servere. Foretrækker I et fysisk møde, kommer vi også gerne forbi.

Som udgangspunkt anbefaler vi de 6 mest kendte cocktails; bramle, mojito, gin hass, dark ‘n’ stormy, moscow mule og white russian. Både i de klassiske udgaver med kvalitetsspiritus og virginudgaverne til gæster, der ikke drikker alkohol. Har I andre ønsker, indfrier vi selvfølgelig også dem.

På den store dag møder vi ind, mindst 2 timer før arrangementet begynder, så vi har god tid til at forberede det hele. Så når festen begynder, er der rigeligt med isterninger i beholderne, limeskiverne er skåret, og vi står i vores stilfulde bartender-uniformer, velforberedt til fingerspidserne.

Og det er let for os at smile til gæsterne og hyggesnakke med dem, mens vi tilbereder de klassiske, velsmagende cocktails, når alle detaljer og praktik er forberedt på forhånd.

Priser ved 500 gæster starter fra: 150.000 kr. inkl. moms.

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup