BOOK COCKTAILCATERING MED SPECIALE I STORE EVENTS

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

bartender til events

SØGER I EN MOBIL COCKTAILBAR TIL ET STORT EVENT?

En sikker og festlig løsning, hvor erfarne, veluddannede bartendere:

  • smiler, mens alle får deres foretrukne cocktails
  • sørger for alt omkring baren. Både praktikken, før, under og efter festen
  • glider naturligt ind i festen og løfter den gode stemning samtidig

BartenderBar er vi i al beskedenhed et af de danske cocktailfirmaer med størst erfaring.

Dels har vi serveret cocktails til fester med +500 gæster flere hundrede gange før og har Deloitte, Københavns Kommune, Boozt og PwC på listen over tilfredse kunder. Husk at vi levere en totalløsning med fysisk bar, erfarne bartendere, udstyr og ingredienser, uanset om I er 200 eller 2.000 gæster.

NYD FESTEN MED COCKTAILS TIL EVENTET

Oftest serverer vi cocktails til firmaer, der holder personalefester, årsfester, julefrokoster eller sommerfester. Derudover deltager vi også årligt i et hav af receptioner, messer og festivaler, hvor der er behov for en større bartender og cocktailbar løsning.

Særligt når I søger volumen, er det vigtigt at entrere med en troværdig og erfaren virksomhed. For det er ikke altid nok bare at fordoble pakkelister og bartendernormering. Jo større et arrangement bliver, des flere detaljer skal krydstjekkes. Jeres kommende arrangement er nemlig ingen generalprøve.

Vores koncept og fremgangsmåde er gennem årene blev optimeret forfinet. Derfor ved vi præcis hvad vi skal være opmærksomme på både før og og under aftenen, så vi hele tiden er på forkant.

Derfor kommer vi ikke til at lave fejl som at:

  • Sende for få eller for uerfarne bartendere ud
  • Medbringe for få varer
  • Positionere baren, så jeres gæster blokere for ind/udgange

Der kan være rigtig meget at holde styr på til et større event, og både to-do samt leverandør listen kan være lang. Ved at bestille en mobil cocktailbar hos os, sparer I en masse tid og bekymringer, da I er sikret en professionel leverance. Vi tager os af alle detaljerne forbundet med baren i form af pakkelister, indkøb, opsætning og nedpakning:

  • I sparer mange timers forberedelse ved at uddelegere en stor opgave til en leverandør, der kan stå for det hele
  • Vores erfarne bartendere leverer ikke bare klassiske, kolde cocktails, men er også et naturligt samlingspunkt i festen, fordi gæsterne selv skal hente deres cocktails i baren. Derfor kommer der meget mere snak og socialt liv på tværs af bordene

Helt lavpraktisk sørger vi for at alle får en god oplevelse og kan mæske sig i velsmagende cocktails hele aftenen. I går undgår køer til baren og får en struktureret løsning.
.

Bartender til events
bartendere til events i hele danmark

SÅDAN SIKRER VI, AT ALT KØRER EFTER JERES PLAN

De helt store fester er vores speciale. Derfor er det mindst lige så vigtigt for os, at det hele spiller, som det er for jer. For vi lever i høj grad af vores tilfredse kunder, og har gjort det siden vores oprindelse.

Jo større festen er, jo grundigere undersøger vi, hvad jeres forventninger er, så vi deltaljeret kan forberede, hvad der skal ske og hvornår det skal ske. Derfor har vi som regel en grundig dialog med jer flere gange før festen og planlægger, hvilke cocktails, vi skal servere. Foretrækker I et fysisk møde, kommer vi også gerne forbi.

Vi har sammensat et cocktailkort med 6 af vores mest populære cocktails, som vi som udgangspunkt anbefaler; Bramble, Mojito, Gin Hass, Dark ‘N’ Stormy, Moscow Mule og White Russian. De serveres både i de klassiske udgaver med kvalitets spiritus, samt i virgin udgaver til de gæster, som ikke drikker alkohol. Har I andre ønsker, indfrier vi selvfølgelig dem.

På den store dag møder vi ind, mindst 2 timer før arrangementet begynder, så vi har god tid til at forberede det hele. Når festen begynder, er der rigeligt med isterninger i de medbragte tønder, limeskiverne er skåret, og vi står i vores stilfulde bartender-uniformer, velforberedt til fingerspidserne.

Og det er let for os at smile til gæsterne og hyggesnakke med dem, mens vi tilbereder de klassiske, velsmagende cocktails, når alle detaljer og praktik er forberedt på forhånd.

Priser for større events?: Besøg vores prisberegner ved at klikke her

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup