FULDEND TEMAFESTEN MED COCKTAILS DER MATCHER

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Temafest

SERVER COCKTAILS DER PASSER TIL TEMAFESTEN

Temafester er noget af det rigtig sjove. James Bond tema, oktoberfester, 80ér-fester, 90ér-fester eller måske festival tema?

Både for dig som arrangør og for gæsterne er det en helt særlig form for fest, fordi alle er en del af forberedelserne. Så i de uger – eller måske måneder – hvor du nørder med detaljer ift. udsmykningen og måske tematiserede aktiviteter til festen, finder gæsterne de helt rigtige outfits. Det kan også være, I har en fast tradition for at holde temafester i vennekredsen og altid er i gang med at forberede den næste sjove fest.

Netop cocktailbaren kan hurtigt give den helt autentiske oplevelse. For det er let at forberede de helt rigtige cocktails og bartendernes påklædning, så de matcher din temafest.

HVORFOR VÆLGE BARTENDERBAR ApS TIL TEMAFESTEN

Har du endnu ikke valgt temaet til din næste udklædningsfest, kan vi sagtens hjælpe dig med gode ideer. For listen over, hvilke temafester vi har serveret cocktails til, er heldigvis lang.

Udover de private temafester, der holdes på egen matrikel eller i lejede lokaler, deltager vi også til arrangementer med et større publikum såsom Copenhagen Pride og lignende. Derfor har vi erfaring med at variere cocktailbaren i både størrelse og tema. Uanset om ønsket er, at vi mikser cocktails i løbet af en aftenfest eller over en hel weekend.

Der findes i hvert fald et hav af muligheder, når det kommer til at få cocktailbaren til at afspejle jeres temafest. Her er eksempler på løsninger, som vi har arrangeret med tidligere kunder:

Farvetema: Cocktailkortet er nøje udvalgt og planlagt til at være i en bestemt farve. Dette har tidligere været i forbindelse med Pride (regnbue) farver, Pink tema og virksomheds (logo) farver.
Design: Et specielt designet cocktailkort ser altid indbydende ud. Eksempelvis til Deloittes lounge arrangement, med sommer vibes, hvor vi specialdesignede et cocktailkort som tog dem direkte til varmere himmelstrøg.
Navne: Navne på cocktails kan ændres til at matche temaet. Til et arrangement hos en stor advokatvirksomhed blev hver cocktail opkaldt efter legendariske advokater i branchen.

Ønskes lidt ekstra lir, tilbyder vi graffiti print til jeres cocktail. I vælger billede eller logo og vi forbereder det hele, printer og medbringer alle print og topper jeres velkomst cocktail med det udvalgte print, som I føler sætter prikken over i’et til jeres temafest.

Uanset størrelsen eller anledningen til jeres temafest, tager vi hånd om alle de praktiske fornødenheder. I samspil med jer udarbejder vi det helt perfekte cocktailkort og gennemgår logistikken og festens program. På selve dagen ankommer vi altid en time inden de festlige begivenheder, hvor vi klargør baren, sådan at vi effektivt og smidigt kan servere lækre cocktails til jer. Vi runder altid af med en ordentlig oprydning og efterlader vores område pænt og nydeligt.

Med andre ord, sørger vi for alle detaljerne, planlægningen og eksekveringen, alt imens I kan nyde hinandens selskab og jeres sjove temafest.

Ønsker du en pris på din kommende temafest, kan du modtage den med det samme ved at udfylde vores prisberegner. Kort tid efter, at du har udfyldt detaljerne for festen vil du modtage et tilbud og herefter tager vi gerne en snak om netop din fest.

Bartender til temafest
Bartendere til temafester i hele danmark

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup