FULDEND TEMAFESTEN MED COCKTAILS, DER PASSER TIL

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Temafest

SERVER COCKTAILS DER PASSER TIL TEMAFESTEN

Temafester er noget af det rigtig sjove. Cowboyfester, oktoberfester, tyrolerfester, 80ér-fester, 90ér-fester eller måske en grimfest.

Både for dig som arrangør og for gæsterne er det en helt særlig form for fest, fordi alle er en del af forberedelserne. Så i de uger – eller måske måneder – hvor du nørder med detaljer ift. udsmykningen og måske tematiserede aktiviteter til festen, finder gæsterne de helt rigtige outfits. Det kan også være, I har en fast tradition for at holde temafester i vennekredsen og altid er i gang med at forberede den næste sjove fest.

Netop cocktailbaren kan hurtigt give den helt autentiske oplevelse. For det er let at forberede de helt rigtige cocktails og bartendernes påklædning, så de matcher temaet.

HVORFOR VÆLGE BARTENDERBAR APS TIL TEMAFESTEN

Har du endnu ikke valgt temaet for din næste udklædningsfest, kan vi sagtens hjælpe dig med gode ideer. For listen over, hvilke temafester vi har serveret cocktails til, er heldigvis lang.

Udover de private temafester, der holdes for sjov, deltager vi også i arrangementer med et større publikum som Copenhagen Pride og lignende. Derfor har vi erfaring med at variere cocktailbaren i både størrelse og tema. Uanset om ønsket er, at vi mikser cocktails i løbet af en aftenfest eller over en hel weekend.

Fælles er dog, at vi altid møder ind og gør baren klar mindst en time før, vi skal åbne baren. Vi medbringer alt, hvad vi skal bruge. Lige fra limefrugt til isterninger i termobokse og barmoduler. Og bartenderne er selvfølgelig også udklædte, så de passer til temaet.

Med vores + 100 professionelle, veluddannede bartendere kan vi altid finde en løsning til festen. Uanset om vi taler mindre, private fester eller de helt store temafester med flere tusinde gæster. Derfor har vi rutinen i at få baren til at passe til den specifikke fest og det aktuelle publikum. Og når en fest adskiller sig fra, hvad der er gængs praksis ved en fest, ved vi også præcist, hvordan vi skal justere vores forberedelser efter det.

Du kan få en pris på din temafest med det samme ved at udfylde vores prisberegner (link til Prisberegner) her. Når du har svaret på 2 spørgsmål, får du en pris i din indbakke i løbet af få minutter, hvorefter vi kan tage en snak om, hvordan vi sørger for at få både bar, cocktails og bartendernes uniformer til at passe til festen.

Bartender til temafest
Bartendere til temafester i hele danmark
BartenderBar - Bartender til temafest

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup