COCKTAILBAREN ER PRIKKEN OVER I’ET VED BRYLLUPPET

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Bartender til bryllup

LÆKRE COCKTAILS HØRER TIL VED ET BRYLLUP

Et bryllup er en af livets allerstørste begivenheder, og derfor er en mobil cocktailbar også særligt efterspurgt til bryllupper. Både for bruden og gommen er bryllupsfesten noget man har drømt om i flere år. Udover at deklarere kærligheden til hinanden, er det nemlig tid til at fejre kærligheden i selskab med familie, venner og tætte kollegaer.

Uanset om I holder en lille, intim fest for de nærmeste, eller I holder en stor fest, er den professionelle cocktailbar, de erfarne bartendere og de farverige cocktails tit det lille ekstra, der løfter festen og stemningen. Hvis en professionel cocktailbar er det I søger, er BartenderBar det helt rigtige valg. For vi har mange års erfaring med servering til glade bryllupsgæster og har serveret lækre cocktails til mere end 250 bryllupsfester.

NYD FESTEN MED COCKTAILS TIL JERES BRYLLUP

I skal vælge os, hvis I søger et cocktailfirma, der

• er specialister i alt praktikken omkring at levere en mobil cocktailbar. Det omhandler alt fra indkøb, levering og oprydning

• råder over +300 dygtige og kompetente bartendere landet over

• udelukkende benytter sig af erfarne bartendere, der har samtidig har været gennem vores interne skoling

• tilbyder fleksible løsninger i forhold til cocktailkortet, og gør alt, for at imødekomme netop jeres præferencer. 

Med andre ord: Et sikkert valg, når det eneste, der skal være slinger i til jeres bryllup, er brudevalsen.

Vi indleder altid med at have en grundig dialog, hvor I har mulighed for at stille spørgsmål og modtage rådgivning og tips. Herefter tilretter vi jeres tilbud til at dække alle jeres behov. Ofte modtager vi spørgsmål til sammensætningen af cocktailkortet, hvor vi har et anbefalet cocktailkort, som altid er super godt at tage udgangspunkt i. Det er dog jeres fest og derfor serverer vi præcis de cocktails, som er jeres absolut yndlings cocktails.

Alle bryllupsfester er naturligvis forskellige. Typisk er cocktailbaren efterspurgt i forbindelse med en eftermiddagsreception eller til festen efter middagen. Uanset hvornår på dagen I føler det giver mening, serverer vi glædeligt festlige dråber i smukke krystalglas til jeres bryllupsfest.

Bartender til bryllup
Bryllups bartendere i hele danmark

ET TYPISK AFTENFORLØB TIL BRYLLUPSFESTEN

21:00-22:00
Vi ankommer til bryllupsfesten og bærer spiritus, cocktailudstyr og barmoduler ind og påbegynder klargøring af baren. Forinden har vi aftalt, hvor vi skal placeres, ellers aftaler vi dette med toastmasteren, således at I kan fortsætte med at nyde jeres middag, indslag m.m., mens vi gør det hele klar. Vi sørger naturligvis for at være så stille som muligt, da vi ikke ønsker at forstyrrer festlighederne.

22:00-00:00
Baren er opsat, og vi har opstillet cocktailkort i glas og ramme frem på baren, så gæsterne kan vælge mellem de aftalte cocktails, når I er færdige med middagen.

På forhånd har vi klargjort de mest populære cocktails, så der ikke bliver kø ved baren. Mens cocktailsene bliver nydt i takt med tonerne fra dansegulvet, langer vi nye over disken.  Hvis nogen gæster ønsker en cocktail, der ikke er på kortet, imødekommer vi selvfølgelig det, hvis det kan lade sig gøre ud fra det medbragte spiritus og varelager.

Baren er tit det naturlige mødested, mens gæsterne danser og hygger sig. Og fordi de skal rejse sig for at hente nye cocktails, får de også tit snakket med nogle af de gæster, de ellers ikke ville have talt med.

00:00-02:00
Mens I danser brudevals, danner vi os et overblik over hvilke cocktails, der er mest populære og forbereder flere af dem. Når I er færdige med brudevalsen vil baren igen være fyldt med populære og farverige cocktails til jeres tørstige gæster.

Festen er nu på sit højdepunkt, og for jer som brudepar er de formelle og planlagte punkter på programmet nu afviklet. Tilbage står at nyde festen, dansen, hinanden og gæsterne. Imens snakker vi med gæsterne i baren og sørger for, at alle har noget i glassene.

02:00-03:00
I den sidste time af bryllupsfesten gør vi alt, hvad vi kan, for at afslutte festen med maner. For jeres fest skal huskes som et af de bedste og mest festlige bryllupper, gæsterne har været med til. Ingen skal sidde med tomme glas, og lige op til lukketid serverer vi cocktails i engangsglas, så tørstige sjæle kan få en ekstra cocktail på falderebet.

03:00-03:30
Vi siger tak for en forrygende aften og begynder at rydde op og pakke barmodul, udstyr og diverse ingredienser sammen. I kan være ganske rolige. Det sker ikke et minut før det aftalte tidspunkt, så festen kan foregå som planlagt, og vi får afsluttet ordentligt. Vi bærer alt ud i bilen og sørger for, at vores område efterlades, som da vi ankom til festen.

Bartender til bryllup – pris?: Gå til vores “beregn pris” side ved at klikke her.

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup