COCKTAILBAREN ER PRIKKEN OVER I’ET VED BRYLLUPPET

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

Bartender til bryllup

KLASSISKE COCKTAILS HØRER TIL VED ET BRYLLUP

Et bryllup er jo en af livets allerstørste fester, og derfor er en mobil cocktailbar også særligt efterspurgt til bryllupper. For mange er det én gang i livet. Og for alle er det den helt særlige fest, I har glædet jer til længe, fordi det er noget helt specielt at have en hel dag til at hylde jeres kærlighed og hinanden med venner og familie.

Uanset om I holder en lille, intim fest for de nærmeste, eller I holder en stor fest, er den professionelle cocktailbar, de erfarne bartendere og de klassiske cocktails tit det lille ekstra, der løfter festen og stemningen. Hvis I søger erfarne bartendere til at sikre jer netop det minde, er BartenderBar ApS et godt bud, hvis vi skal sige det selv.

For vi laver ikke andet end at leje fuldt bemandede barer ud til fester. Og vi har serveret læskende cocktails til flere hundrede bryllupper.

NYD FESTEN MED COCKTAILS TIL JERES BRYLLUP

I skal vælge os, hvis I søger et cocktailfirma, der

• er specialister i at rykke baren, bartenderne og de gode klassiske cocktails ud til festen – og ikke også løser alle mulige andre opgaver i forbindelse med en fest

• råder over +100 bartendere landet over og derfor altid kan finde en løsning til jer

• udelukkende benytter sig af erfarne bartendere, der får et tredages kursus, før de kommer ud på en opgave

• er blandt de største og mest erfarne i branchen

Med andre ord: Et sikkert valg, når det eneste, der skal være slinger i til jeres bryllup, er brudevalsen.

Før vi laver en aftale, har vi altid en grundig forventningsafstemning med jer, så vi sikrer, at vi lever op til jeres forventninger, og I får netop det bryllup, I altid har ønsket jer. Her kan I stille spørgsmål, og vi kommer selvfølgelig gerne med vores anbefalinger ud fra det, I fortæller. Som udgangspunkt anbefaler vi bramle, mojito, gin hass, dark ‘n’ stormy, moscow mule og white russian, som er de 6 mest efterspurgte cocktails. De kan også laves i alkoholfrie udgaver til dem, der ønsker det.

Alle bryllupper er selvfølgelig forskellige. Mest brugt er en eftermiddagsreception eller en aftenfest – og måske begge dele. Og vi serverer gerne de festlige dråber og bær, uanset hvor lang eller kort en fest I holder.

Bartender til bryllup
Bryllups bartendere i hele danmark
BartenderBar - Bartender til bryllup

ET TYPISK AFTENBRYLLUP KUNNE SE SÅDAN HER UD

21:00-22:00
Vi ankommer til bryllupsfesten og bærer spiritus, cocktailudstyr og barmoduler ind og begynder at gøre baren klar. Forinden har vi aftalt, hvor vi skal stille op, så I kan bare blive siddende og nyde fest, taler, mad og det gode selskab. Og bare rolig. Vi skal nok være stille, så I ikke bliver forstyrret.

22:00-00:00
Baren er opsat, og vi har lagt et cocktailkort frem på baren, så gæsterne kan vælge mellem de aftalte cocktails, når I er færdige med middagen.

På forhånd har vi klargjort de mest populære cocktails, så der ikke bliver kø ved baren. Og mens cocktailsene bliver nydt i takt med tonerne fra dansegulvet, langer vi nye over disken. Og det hele spiller. Hvis nogen gæster ønsker en cocktail, der ikke er på kortet, imødekommer vi selvfølgelig det, hvis det kan lade sig gøre ud fra det medbragte spiritus og varelager.

Baren er tit det naturlige mødested, mens gæsterne danser og hygger sig. Og fordi de skal rejse sig for at hente nye cocktails, får de også tit snakket med nogle af de gæster, de ellers ikke ville have talt med.

00:00-02:00
Mens I danser brudevals, danner vi os et overblik over hvilke cocktails, der er mest populære og forbereder flere af dem. Så når I er færdige med brudevalsen, er baren igen fyldt med de populære, festlige cocktails til de tørstige gæster.

Festen er nu på sit højdepunkt, og for jer som brudepar er de formelle og planlagte punkter på programmet nu afviklet. Tilbage står at nyde festen, dansen, hinanden og gæsterne. Og imens snakker vi med gæsterne i baren og sørger for, at alle har noget i glassene.

02:00-03:00
I den sidste time af bryllupsfesten gør vi alt, hvad vi kan, for at afslutte festen med maner. For jeres fest skal huskes som et af de bedste og mest festlige bryllupper, gæsterne har været med til. Ingen skal sidde med tomme glas, og lige op til lukketid serverer vi cocktails i engangsglas, så tørstige sjæle kan få en ekstra cocktail på falderebet.

03:00-03:30
Vi siger tak for en forrygende aften og begynder at rydde op og pakke barmoduler, udstyr og diverse ingredienser ned. I kan være ganske rolige. Det sker ikke et minut før det aftalte tidspunkt, så festen kan foregå som planlagt, og vi får afsluttet ordentligt.

Vi bærer alt ud i bilen og sørger for, at vores område efterlades, som da vi ankom til festen.

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup