TIL SOMMERFESTEN SKAL DER COCKTAILS TIL

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

bartender til sommerfest

NYD KOLDE COCKTAILS TIL DE VARME FESTER

En sommerfest i virksomheden er for mange en fast tradition, hvorpå medarbejderne enten kan gå på en velfortjent sommerferie, eller genetablere den gode kollega stemning når alle er tilbage igen. Vores cocktailbar passer perfekt til de lyse og lune sommeraftner, hvor kølige cocktails komplementere den uformelle stemning på bedst mulig vis.

Vil I være sikre på, at baren styres professionelt, og at I selv blot skal nyde sommerfesten, er BartenderBar ApS et suverænt bud på en total løsning. For vi leverer udelukkede totalløsninger med bemandede barer og farverige cocktails. Naturligvis i jeres virksomheds eller organisations ånd.

VELPLANLAGTE & VELSMAGENDE COCKTAILS 

Som en af Danmarks største og mest erfarne cocktailcatering virksomheder, har vi mere end 300 professionelle bartendere fordelt over hele landet. Derfor kan vi betjene jer til både store og små sommerfester, uanset hvor I hører til, og vi har serveret klassiske cocktails til tusindvis af firmafester.

Vi har erfaring med alle størrelser af sommerfester. Både ved de mindre fester og ved de helt store sommerfester, hvor vi servicerer alt mellem 20 – 2.000 deltagere. Derfor ved vi præcist hvad vi skal være opmærksomme på, alt efter arrangementets størrelse.

Om I holder jeres sommerfest udendørs med barbecue og grill eller som dansefest indenfor, gør ikke den store forskel for os. Vi normere bartenderantallet og størrelsen på barområdet alt efter vores positionering på lokationen og deltagerantallet.

Grundig planlægning = vellykket sommerfest

Vi sørger naturligvis for at have en grundig og gennemgående dialog med jer. Såfremt I skal stable et større og mere komplekst arrangement på benene, kan vi altid arrangere et online eller fysisk planlægningsmøde, hvor vi kommer ud til jer.

Bartender til sommerfest
bartendere til sommerfester i hele danmark

ET GODT BUD PÅ PROGRAMMET FOR EN SOMMERFEST

14:00-15:00
For at være sikre på at vi har styr på alle detaljer og kan nå at placere alt udstyr og alle ingredienser på deres faste pladser i baren, kommer vi selvfølgelig i god tid.

Som med alt andet arbejder vi efter helt faste procedurer. Derfor ved vi præcist, hvornår en times forberedelse er rigeligt, og hvornår vi skal møde ind i endnu bedre tid.

En af vores sidste opgaver er at lave et fast antal cocktails, så vi kan betjene mange lækkertørstige sjæle med det samme, når vi åbner baren.

Samtidig ser det enormt festligt ud med en hel bardisk fyldt med farvestrålende cocktails.

15:00-21:30
I løbet af eftermiddagen og aftenen sørger vi for, at der altid er, hvad der skal være i baren og vores bartendere servere velsmagende cocktails til alle jeres gæster med et smil.

21:30-22:00
Med en fri bar fra kl. 15:00 udvikler det sig som regel til en rigtig festlig aften. I takt med at promillerne, tonelejet og stemningen stiger, kan kollegaerne, i blandt, mærke fælleskabsfølelsen og nyde hinandens samvær i et andet lys end normalt.

Før baren lukker, gør vi opmærksom på det, så alle kan nå at bestille den sidste cocktail. Er festen stadigvæk i fuld gang, har I også mulighed for at forlænge festlighederne.

22:00
På det aftalte tidspunkt for at lukke baren, begynder vi diskret at samle vores ting sammen og rydde op efter os. Vi efterlader området i samme pæne tilstand, som da vi ankom.

Hvad er prisen til jeres sommerfest? Gå til vores prisberegner og modtag en pris ved at klikke her.

 

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup