HOLD FØDSELSDAG MED DIN EGEN COCKTAILBAR

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

bartender til fødselsdag

SKAL DIN RUNDE FØDSELSDAG VÆRE NOGET SÆRLIGT?

Måske fordi 40 års dagen skal fejre dig i rammer som du aldrig er blevet fejret i før. Eller fordi 50-års dagen ikke skal minde så meget om dine forrige runde fødselsdage. Vi servicerer årligt til et hav af fødselsdagsfester i hele Danmark. Lige fra den intime fødselsdagsfest i private rammer til den store fest med hundredevis af deltagere.

KLASSISKE COCKTAILS FRA VORES MOBILE COCKTAILBAR

Uanset grunden er klassiske cocktails fra vores mobile cocktailbar:

  • Festlige
  • Velsmagende
  • Uforglemmelige

Særligt til de traditionelle fester, hvor samme vennegruppe mødes til mange runde fødselsdage i løbet af årene. En fødselsdag med bartendere og cocktails huskes nemlig bedre: fordi de skiller sig ud – på den gode måde. Så det er ikke uden grund, at runde fødselsdage og bryllupper er den type af private fester, som vi oftest kommer ud til.

Udover vores erfaring på området, skal du vælge os, fordi vi er specialister inden for bartender og cocktailbranchen, og har serveret cocktails til flere hundrede fødselsdagsfester. Vi laver ikke andet end at levere bemandede cocktailbarer til fester og større arrangementer. Altid nøje planlagt og optimeret baseret på tidligere afviklede arrangementer.

Blandt andet hvordan vi

  • afklarer dagsplanen i samspil med dig, før vi laver en aftale, så vi sikrer fuld tilfredshed
  • forbereder, hvad vi skal have med ud til din fødselsdag. Lige fra antallet af gin flasker, sugerør og istønder
  • sætter baren op, så alt er topklart, når baren åbner
  • sørger for alle de praktiske opgaver i baren, mens feststemte gæster beder om flere cocktails
  • holder nøje øje med, at alt forløber efter planen
  • rydder op efter os, når festen er slut

Derfor har vi mange tilfredse kunder, der vender tilbage, og når vi får nye kunder, kommer de ofte på anbefaling.

For vi lever i høj grad af vores tilbagevendende og tilfredse kunder. Hele BartenderBar ApS’s organisation lever og ånder nemlig for at levere kvalitet i alle kæder. Lige fra vores logistik- og lageransatte, til vores chauffører, bartendere og medarbejdere på hovedkontoret.

Bartender til fødselsdag
Bartendere til fødselsdag i hele danmark

SÅDAN KAN PROGRAMMET FOR DIN FØDSELSDAG SE UD

20:00-21:00
Vi kommer altid i god tid, så vi stille og roligt kan forberede os på at åbne baren. Der skal naturligvis også være tid til at konversere, hvis du skulle have nogle supplerende spørgsmål.

Vi begynder at skære lime og mango ud og tilslutter fadølsanlægget, hvis vi har aftalt med dig, at øl-folket også skal tilgodeses.

Alle drikkevarer er i termobokse med is, så de kan være kolde hele aftenen.

Før baren åbner, forbereder vi også et vist antal cocktails, så vi har til det første rykind.

21:00-00:30
Mens I danser og hygger jer, sørger vi for at servere jeres gæster hurtigt og effektivt, når tørsten melder sig. Der er naturligvis også en lækker virgin cocktail tilgængelig til de gæster, som ikke drikker alkohol.

Vi sørger for at samle vores krystalglas ind i løbet af aftenen, så de ikke roder, og præparere løbende garnituren, så vi altid har, hvad vi skal bruge. Derfor oplever du ikke, at vi må skuffe gæsterne, så de ikke kan få de mest populære cocktails sidst på aftenen.

00:30-01:00
Før vi lukker baren og siger tak for i aften, sikrer vi, at alle får fyldt deres glas op. Hvis nogen kommer og ønsker en cocktail lige på falderebet, siger vi aldrig nej, da vi medbringer plastikglas til de allersidste cocktails. På den måde får du alt, hvad du har betalt for. Sådan skal det være. Det er jo din fødselsdag.

01:00
Først når baren lukker, begynder vi at rydde baren og samle vores ting. Vi tager alt med, så du ikke kan se, at vi har været der. Bortset fra når du ser på dine feststemte gæster, der nok også snart er klar til at sige tak for i aften og tage hjem.

Bartender pris til fødselsdag? Udfyld deltagerantal, dato og tilvalg i prisberegneren, og modtag et tilbud her.

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup