HOLD FØDSELSDAG MED DIN EGEN COCKTAILBAR

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

bartender til fødselsdag

SKAL DIN RUNDE FØDSELSDAG VÆRE NOGET SÆRLIGT?

Måske fordi 30 års dagen også skal markere et nyt hus eller en afsluttende eksamen. Eller fordi 60-års dagen ikke skal minde så meget om dine forrige runde fødselsdage. Eller I er flere, der er gået sammen om at fejre jeres fødselsdag sammen, og budgettet derfor er større.

KLASSISKE COCKTAILS FRA VORES MOBILE COCKTAILBAR

Uanset grunden er klassiske cocktails fra vores mobile cocktailbar:

  • Festlige
  • Velsmagende
  • Uforglemmelige

Og særligt til de traditionelle fester, hvor samme vennegruppe mødes til mange runde fødselsdage i løbet af årene, huskes festerne med den eksterne bartender bedre, fordi de skiller sig ud – på den gode måde. Så det er ikke uden grund, at runde fødselsdage og bryllupper er de private fester, vi oftest kommer ud til.

Udover vores erfaring på området, skal du vælge os, fordi vi er specialiserede nørder på feltet og har serveret cocktails til flere hundrede fødselsdagsfester. Vi laver ikke andet end at levere bemandede cocktailbarer til fester og større arrangementer, og derfor har vi faste rutiner for alle vores processer.

Blandt andet hvordan vi

  • afklarer opgaven præcist med dig, før vi laver en aftale, så vi sikrer, at du bliver tilfreds
  • forbereder, hvad vi skal have med ud til din fødselsdag. Lige fra hvor mange flasker gin, vi forventer at bruge til hvor mange sugerør, der går på en aften
  • sætter baren op, så alt er topklart, når baren åbner
  • sørger for alle de praktiske opgaver i baren, mens feststemte gæster beder om flere cocktails
  • holder øje med, at alt foregår, som det skal
  • rydder op efter os, når festen er slut

Derfor har vi mange tilfredse kunder, der vender tilbage. Og når vi får nye kunder, kommer de ofte på anbefaling.

Sådan skal det blive ved med at være. Derfor har vi en grundig snak med dig, før vi laver en aftale, så vi sikrer, at du bliver tilfreds. Som regel anbefaler vi bramle, mojito, gin hass, dark ‘n’ stormy, moscow mule og white russian, fordi det er de mest efterspurgte cocktails og også kan laves i alkoholfrie varianter. Har du selv andre forslag, finder vi selvfølgelig en god løsning sammen med dig.

Bartender til fødselsdag
Bartendere til fødselsdag i hele danmark
BartenderBar - Bartender til fødselsdag

SÅDAN KAN PROGRAMMET FOR DIN FØDSELSDAG SE UD

20:00-21:00
Vi kommer altid i god tid, så vi stille og roligt kan forberede os på at åbne baren, og så vi har tid til at snakke med dig, hvis du skulle have nogle supplerende spørgsmål.

Vi begynder at skære lime og mango ud og tilslutter fadølsanlægget, hvis vi har aftalt med dig, at øl-folket også skal tilgodeses.

Alle drikkevarer er i termobokse med is, så de kan være kolde hele aftenen.

Før baren åbner, forbereder vi også et vist antal cocktails, så vi har til det første rykind.

21:00-00:30
Mens I danser og hygger jer, sørger vi for, at baren hele tiden er fyldt med festlige cocktails. Hvis nogen gæster har særlige ønsker til cocktails, gør vi, hvad vi kan for at tilfredsstille deres ønsker.

Vi sørger for at samle vores krystalglas ind i løbet af aftenen, så de ikke roder, og henter løbende nye ingredienser i bilen, så vi altid har, hvad vi skal bruge. Derfor oplever du ikke, at vi må skuffe gæsterne, så de ikke kan få de mest populære cocktails sidst på aftenen.

00:30-01:00
Før vi lukker baren og siger tak for i aften, sikrer vi, at alle får fyldt deres glas op. Hvis nogen gerne vil gemme en ekstra cocktail til senere, får de gerne det i et engangsglas. På den måde får du alt, hvad du har betalt for – og måske lidt til. Og sådan skal det være. Det er jo din fødselsdag.

01:00
Først når baren lukker, begynder vi at rydde baren og samle vores ting. Vi tager alt med, så du ikke kan se, at vi har været der. Bortset fra når du ser på dine feststemte gæster, der nok også snart er klar til at sige tak for i aften og tage hjem.

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup