TILTRÆK MESSEGÆSTERNE MED EN COCKTAILBAR

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

bartender til messe

SÆLG MERE PÅ MESSEN MED KLASSISKE COCKTAILS

Det er dyrt at tage på messe. Især hvis I ikke tiltrækker besøgende nok til jeres stand. Det kan I let gøre noget ved. Med en cocktailbar på messestanden får I både opmærksomhed, besøgende og god stemning. Tilbuddet om en cocktail kan tit give jer længere tid til en snak om jeres produkter, ligesom cocktailen kan bruges som en god afslutning efter en præsentation.

VI ER DIN PARTNER I EN VELLYKKET MESSESTAND

Hvis I overvejer at entrere med en mobil bar til jeres næste messe, bliver det også lettere for jer at planlægge messen. For baren udgør så stor en del af selve messestanden, og vi tager os af alt det praktiske. Både i forhold til opsætning af baren, forberedelse af cocktails samt indkøb – og selvfølgelig at servere de lækreste cocktails til jeres gæster. Vi har også mulighed for at medbringe et mere diskret setup, hvis det passer bedre til jeres tematiske tilgang.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at baren og bartenderne matcher jeres virksomhed i både jargon og udseende. Er jeres talemåde formel, er bartendernes det også. Og ditto hvis I er mere løsslumpe. Uanset sørger vi selvfølgelig for at være så diskrete, at vi ikke tager unødig opmærksomhed, og udelukkende matcher jeres brand og gør det, I forventer af os.

Der er mange muligheder, når det kommer til at fremhæve jeres brand. Det kan være at cocktailkortet er sammensat til at fremhæve farver associeret med jeres firma eller vi kan repræsentere jeres logo med graffiti print på toppen af cocktailsene.

Ofte kan det også lade sig gøre, at vi vælger cocktails, så de matcher farverne og spiller sammen med bannere og plakater.

I kan enten lave en aftale med os om, at vi bemander baren i få timer eller hele dagen.

Bartender til messe
bartendere til messer i hele danmark

ØNSKER I DEN FULDE PAKKE, KUNNE ET PROGRAM SE SÅDAN HER UD:

Før kl. 10:00
Vi ankommer med mobil baren, udstyr og diverse ingredienser og gør det hele klar.

Vi producerer et antal cocktails, før messen begynder, så de ser festlige og indbydende ud på bardisken og let kan trække de forbipasserende til. Alle cocktails kan laves med og uden alkohol. Derfor er der efterspørgsel efter dem, lige fra messen åbner.

Alt efter størrelsen på baren møder vi ind en til to timer før messen begynder.

10:00-18:00
I løbet af dagen skal I ikke have fokus på andet end at tale med de besøgende, for vi tager os af alt i forbindelse med baren. Vi sikrer at der er cocktails klar til alle de besøgende, men kun i det omfang at de ikke står og bliver kedelige

Nogle gange kan der være nogle lidt stille perioder, mens en populær oplægsholder taler. Og betyder det, at der også er stille i jeres stand, gør vi selvfølgelig, hvad vi kan for at få kontakt med de forbipasserende, der ser købedygtige ud.

Det har vi som regel gode erfaringer med, for hvem siger nej til en klassisk cocktail? Særligt op ad dagen – og når folk er på vej hjem – plejer vores cocktails at friste.

18:00
Når sluttidspunktet er nået, begynder vi at samle vores ting sammen og henter alle varer samt barmodul. Vi rydder det hele op og tager alt fra tomme flasker til affald med os. I vil slet ikke kunne se, at vi har været der. Udover i ordrebogen – forhåbentlig.

Når vi entrere messestander aftaler vi typisk et fast antal cocktails, som serveres i løbet af dagen i stedet for en fri bar løsning. På den måde tilbydes den bedst mulige pris, som er gennemskuelig. Nærmere vi os det bekræftede antal cocktails, tilbyder vi at I kan udvide med en bestemt mængde cocktails, såsom 100-200 styks. Mængden er aftalt på forhånd.

Er I selv hyppige messegæster, kan det være, at I allerede har mødt os og smagt vores cocktails. I løbet af et år serverer vi typisk cocktails til 20 forskellige messer. Blandt andet landets største bryllupsmesse i Forum og den årlige modemesse i Bella Centret.

Pris: Modtag et tilbud og en konkret pris ved at udfylde vores pris beregner. Klik her.

SÅDAN GØR VI HOS BARTENDERBAR

SE VORES KATALOG

BEREGN DIN PRIS

DJ til bryllup