Bar til Messe / Stand
Vi er hvert år ude til mange af de danske messer. Lige fra landets største bryllupsmesse i Forum til den årlige modemesse i Bella Centret. Vi sørger altid for at planlægge alt ned til mindste detalje med arrangøren, således at alt står knivskarpt på dagen.
Vi er meget bevidste om, at vi repræsentere jeres virksomhed/organisation (og brand) i de timer vi er ude.
Derfor er vi ekstra opmærksomme på alle de små detaljer, der signalerer de værdier og den fremtoning, som I gerne vil udsende til de forbipasserende.
Vi har eksempelvis gode erfaringer med, at lave en cocktailsammensætning der inddrager virksomheden/organisationens farver (fra logo el. andet), så det passer med et medbragt banner eller andet relateret.
Hvordan foregår en typisk messe (12:00-16:00) med BartenderBar
11:20-11:40: Jeres bartender ankommer velklædt cirka 40 min før starttidspunktet. Vi påbegynder opsætningen af messestanden og bærer udstyr, spiritus, is og andet ind.
11:40-12:00: Inden de deltagende ankommer, producerer vi den første bølge af cocktails, så de står klar til de først-besøgende. De frisk producerede cocktails, vil naturligvis være placeret ovenpå baren (messestanden), så forbipasserende nemt og hurtigt kan gå op og tage. Samtidig giver det et flot visuelt udtryk, når farverne fra jeres firmalogo er repræsenteret via 3-4 nøje udvalgte cocktails.
12:00-15:00: Efter messens åbning, sørger jeres cocktailbartender løbende for, at holde trit med flowet af mennesker, og vedligeholde mængden af cocktails, så der konstant står cocktails klar. Vi er derudover meget bevidste om, ikke at tiltrække for meget opmærksomhed, men opretholde en diskret professionel balance.
15:00-16:00: Efter et par gode timer, sørger vi langsomt for at runde dagen godt af, så de sidste par opsøgende gæster, kan få sig en iskold, frisk cocktail.
16:00-16:30: Vi påbegynder så småt oprydningen i området hvor vi har været placeret, og sørger for ikke at bærer ting ud, før vi har afsluttet ordentligt. Vi efterlader selvfølgelig området lige så pænt og ordentligt, som da vi ankom.
Som standard plejer vi at aftale hvor mange cocktails der skal laves til en messestand/event. Normalt plejer antallet at ligge på cirka 100-400 cocktails.
Tre velegnede cocktails til messestanden:
Blue Hawaiian: Lys Rom, blå curacao, ananas juice, kokoscreme og is.
Gina: Hendricks Gin, créme de cassis (solbærlikør), appelsinjuice, danskvand og is.
White Russian: Vodka, kahlua, mælk/fløde og is.