Bartender til Reception
”Receptioner har hyppigst karakter af “åbent hus” og er forholdsvis kortvarige; traktementet er begrænset til drikkevarer der indtages stående.”
Ved typiske receptioner er drikkevarer en nødvendighed, og derfor har du mulighed for at få en mobil-cocktailbar ud til jeres kommende reception.
Vi har været ude til et hav af receptioner, ferniseringer og åbent-hus arrangementer. Vores mobile cocktailbar er finjusteret i størrelsen efter gæsteantallet og formålet. Normalt fylder den cirka 1-1,5 meter i bredden.
Hvordan foregår en typisk reception med BartenderBar:
15:20-15:40 Din bartender ankommer velklædt cirka 40 min før starttidspunktet. Vi påbegynder opsætningen af baren og bærer udstyr, spiritus, is og andet ind.
15:40-16:00 Inden gæsterne kommer, producerer vi den første bølge af cocktails, så de står klar til de først ankomne. De frisk producerede cocktails, vil naturligvis være placeret ovenpå baren, så I nemt og hurtigt kan gå op og tage. Samtidig giver det et flot visuelt udtryk, når der står 30-40 cocktails på baren i forskellige farver.
16:00-18:00 Efter gæsternes ankomst, sørger jeres cocktailbartender løbende for, at holde maskinen kørende, så der hele tiden står cocktails klar på disken. Derudover har bartenderen fingeren på pulsen, vedrørende hvilke cocktails der bliver drukket mest af, så der konstant står hvad man har brug for.
18:00-19:00 Efter nogle par gode timer, sørger vi for at afslutte arrangementet med manér, og tager selvfølgelig i mod bestillinger, hvis I skulle have nogle præferencer i forhold til hvad vi har med af spiritus og ingredienser.
19:00-19:30 Vi påbegynder så småt oprydningen i området hvor vi har været placeret, og sørger for ikke at bærer ting ud, før receptionen er færdig. Vi efterlader selvfølgelig området lige så pænt og ordentligt, som da før vi ankom.
Priser:
Vores FRI-bar løsning (med 6 cocktails) koster 65 kr. pr. gæst i timen.
Tre velegnede cocktails til receptionen
Gin og Tonic: Hendricks Gin, 1724 tonic water, fint skårede agurkeskiver og is.
Kir Royale: Créme de Cassis (solbærlikør), champagne og is.
Mojito: Lys Rom, dansk vand, lime, mynteblade, rørsukker og is.