Cocktailkurser for venner og kollegaer

Har du altid ønsket at kende forskellen på stiring og shaking? Og har du mod på en alternativ måde at styrke samarbejdet på i din virksomhed eller blandt venner? Så er et cocktailkursus noget for dig!

Festlige Cocktailkurser til enhver begivenhed

Oplev 2 timers spændende cocktailkursus sammen med dine venner og kollegaer og få de bedste tricks og historier fra cocktailverdenen. Her vil der være en eller flere cocktailbartendere, der lærer fra sig, så du kan gå fra kurset med evnerne til at lave lækre cocktails.

I løbet af kurset så vil der være kreative øvelser og konkurrencer, så det bliver nogle sjove og lærerige timer for dig, dine venner og kollegaer. Alle kan være med, hvad enten det er første gang, at du står med en mixer, eller du allerede har lært at svinge cocktails hen over bordet.

Så uanset om der er tale om en polterabend med 15 deltagere eller et teambuilding event med et firma på 150 deltagere, så er et cocktailkursus perfekt til ethvert socialt arrangement.

Teambuilding

Et cocktailkursus er en festlig måde at styrke sammenholdet på i et firma. Ved uformelt at indgå i små konkurrencer og hold, kombinerer vi danskernes to ynglingsingredienser når det kommer til sociale sammenhænge; alkohol og samarbejde.

Vores cocktailkurser bliver flittigt brugt af firmaer og vi har leveret events til nogle af de største firmaer i Danmark.

Derfor, hvis du og dine kollegaer har lyst til et alternativt teambuilding event, så kontakt os her på siden og få et konkret uforpligtende tilbud.

Vi medbringer alt

Vi medbringer alt, hvad der skal bruges, så det eneste I skal tænke på er at møde op til et fedt event. Vi medbringer;

✓ Spiritus, mixer, likør, bartenderudstyr m.m.
✓ Friskt indkøbt råvarer
✓ En til flere charmerende bartendere
✓ 2 eller 3 timers forløb

Prisen varrier afhængigt af hvor mange personer, der deltager, timeantallet, arrangementstypen og antal cocktails, der skal serveres.

Prisen begynder fra 400 kr. pr. gæst. (Minimumsordre: 5.000.-)

Få et uforpligtende tilbud på et cocktailkursus

Ring 70 44 44 90 eller udfyld nedenstående så tager vi en snak om dit arrangement.

Cocktailkursus